Αρχική » Συνάντηση εργασίας με ανοιχτή ατζέντα θεμάτων ανάμεσα σε Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και Γιάννη Λέντζα

Συνάντηση εργασίας με ανοιχτή ατζέντα θεμάτων ανάμεσα σε Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και Γιάννη Λέντζα

από Maria Petroutsa

Την πρώτη τους συνάντηση εργασίας, από κοινού με αντιδημάρχους, μέλη της δημοτικής τους αρχής και υπηρεσιακούς παράγοντες των δύο δήμων, είχαν στην Αμαλιάδα, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και ο Δήμαρχος του όμορου Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας.

Οι δύο άνδρες έθεσαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τους δύο δήμους, δείχνοντας το νέο δόγμα συνεργασιών εντός της περιφερειακής ενότητας Ηλείας, που εκφράζεται από το σύνολο των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μετά την ανάληψη των καθηκόντων τους.

Οι δύο δήμαρχοι εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το επίπεδο της συνεργασίας, αφήνοντας παρακαταθήκη για την καλή και εποικοδομητική σχέση των δύο Δήμων καθ’ όλη τη διάρκεια της πενταετίας.

Μεταξύ άλλων, στη συνάντηση συμμετείχαν: από πλευράς Δήμου Ήλιδας, οι αντιδήμαρχοι, Διοικητικής Μέριμνας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Αλέξανδρος Γεωργουλής, Οικονομικών και Διαφάνειας κ. Σπύρος Λαμπρινός, Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ηλίας Ευσταθόπουλος και ο αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας, Προσέλκυσης Επενδύσεων και Εξωστρέφειας κ. Μάκης Παπαγιαννόπουλος, ενώ από πλευράς Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας &. Χωροταξίας κ. Διονύσης Κεκάτος και ο Γενικός Γραμματέας κ. Κώστας Βαρβαρέσος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00