Αρχική » Συνάντηση είχαν  στην Αθήνα ο Ηλείος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο  δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Συνάντηση είχαν  στην Αθήνα ο Ηλείος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο  δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

από Maria Petroutsa

Στο επίκεντρο οι χρηματοδοτήσεις και η ασφάλεια των πολιτών

Πολύ σημαντική εξέλιξη η μεταστέγαση του Α.Τ. Κρεστένων

Μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που αφορούν σε διάφορους τομείς το δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, εξετάστηκαν στη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο Ηλείος υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρ. Νικολακόπουλος, με το δήμαρχο κ. Σάκη Μπαλιούκο.

Στο επίκεντρο της συνάντησης που έγινε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, βρέθηκε η κατασκευή του νέου Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, στο χώρο όπου στεγαζόταν στο παρελθόν το Ειρηνοδικείο της πόλης, για το οποίο (Α.Τ.) επιτέλους δόθηκε λύση έπειτα από ενέργειες του υφυπουργού κ. Ανδρ. Νικολακόπουλου, σε συνεργασία με το δήμο  Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Όπως αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση, στόχος  της ιδιαίτερα σημαντικής αυτής προσπάθειας για τη μεταστέγαση του Α.Τ. στο  νέο λειτουργικό χώρο, είναι η ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών στην ευρύτερη περιοχή των Κρεστένων, αλλά και σε ολόκληρο το δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Παράλληλα  συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων  για την περιοχή του δήμου, όπως έγινε τις προηγούμενες ημέρες κατά τις συναντήσεις που είχε ο κ. Μπαλιούκος  στο υπουργείο Εσωτερικών, αλλά και στο παρελθόν με την έγκριση σημαντικών ποσών για την αγροτική οδοποιία, φωτοβολταϊκό πάρκο,  αποκατάσταση από φυσικές καταστροφές κλπ, που επιτεύχθηκαν  ξανά  με παρέμβαση του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Επίσης επί τάπητος  βρέθηκαν σημαντικά  ζητήματα που έχουν να κάνουν με  την Δ.Ε. Ανδρίτσαινας, τα οποία πέρα από  την ενίσχυση της αστυνόμευσης αφορούν  και την υλοποίηση απαραίτητων  έργων για την ευρύτερη περιοχή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00