Αρχική » Συνάντηση Δημάρχου Ζαχάρως κ. Αλεξανδρόπουλο με τον νεο Δήμαρχο κ. Μητρόπουλο.

Συνάντηση Δημάρχου Ζαχάρως κ. Αλεξανδρόπουλο με τον νεο Δήμαρχο κ. Μητρόπουλο.

από Maria Petroutsa

Με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλοσυναντήθηκε, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κώστας Μητρόπουλος και ενημερώθηκε εκτενώς για τα ζητήματα και τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των τεχνικών έργων και των θεσμικών προβλημάτων που αφορούν τον δήμο. 

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο συνεργάτης του κ. Μητρόπουλου, Λευτέρης Καστανάκης, οι Αντιδήμαρχοι Φώτης Αλεξανδρόπουλος και Φώτης Καλογερόπουλος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΖ Γιάννης Σπηλιόπουλος. Η συνάντηση ήταν πολύωρη και διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας και κοινής προσήλωσης στους στόχους για την ανάπτυξη του δήμου Ζαχάρως. 

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος ενημέρωσε τον κ. Μητρόπουλο για όλα τα έργα που βρίσκονται προς κατασκευή και προς δημοπράτηση, καθώς και για τις υφιστάμενες και ώριμες μελέτες, δηλώνοντας στον νεοεκλεγέντα ότι θα είναι στο πλευρό της επερχόμενης δημοτικής αρχής, θετικος σε ό,τι αφορά την ολοκλήρωση των έργων και την επίλυση των θεσμικών προβλημάτων προς όφελος του τόπου. Ο κ. Μητρόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Αλεξανδρόπουλο και τους συνεργάτες του για την πληρέστατη ενημέρωση και δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την απερχόμενη δημοτική αρχή για την ενημέρωση στα ζητήματα που αφορούν τον δήμο. Άμεση προτεραιότητά μας είναι η εξέλιξη και η ολοκλήρωση των έργων με ικανοποιητικό δείκτη ωρίμανσης, καθώς θα χτίσουμε πάνω σε ό,τι θετικό βρούμε. Ευελπιστούμε από το νέο έτος να δράσουμε σε πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο δήμο μας και το μέλλον του». 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00