Αρχική » Στ. Καννής: Στηρίζουμε τις δράσεις του «Χαμόγελου»

Στ. Καννής: Στηρίζουμε τις δράσεις του «Χαμόγελου»

από Maria Petroutsa

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

Η ενίσχυση της συνεργασίας Δήμου και «Χαμόγελου του Παιδιού» ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής με τον πρόεδρο του Οργανισμού κ. Κώστα Γιαννόπουλο, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης που έγινε στο γραφείο του Δημάρχου, παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρη Μεσσαλά,  των Αντιδημάρχων Οικονομικών κ. Νίκου Θεοδώρου, Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας κ. Δημήτρη Τζουανόπουλου, ο κ Γιαννόπουλος είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία ευρεία ενημέρωση για όλες τις δράσεις που έχει αναπτύξει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας στη Βροχίτσα, όπου έχουν βρει καταφύγιο πάνω από δέκα παιδιά, οι οικογένειες των οποίων αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους.

Βασικό μέλημα της συγκεκριμένης κοινωνικής δομής είναι η υποστήριξη των παιδιών και κατ΄ επέκταση η ενίσχυση της οικογένειάς τους, προκειμένου να καταστεί λειτουργική και δυνατή, ώστε να είναι σε θέση   να ανταποκριθεί στην ομαλή & υγιή ανάπτυξη του παιδιού.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος  κ. Στάθης Καννής εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του καθώς και την   στήριξή του  στο έργο που επιτελεί το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε αμοιβαία δέσμευση για διατήρηση του ανοικτού διαύλου επικοινωνίας  καθώς και για την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν την περαιτέρω συνέχιση της συνεργασίας  μεταξύ Δήμου και Οργανισμού.

Τον κ Γιαννόπουλο συνόδευε στο Δημαρχείο του Πύργου η Κοινωνική Λειτουργός του Χαμόγελου, κ. Κατερίνα Λιακοπούλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00