Αρχική »  Στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως ο Κώστας Δίπλας στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο και την παράταξη ΝΕ.Δ.Α. ο κ. Κώστας Δίπλας, Υποστράτηγος ε.α., με καταγωγή από τη Μίνθη. Ο κ. Δίπλας έχει διατελέσει επί σειρά ετών επικεφαλής Υπηρεσιών Ασφαλείας, πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας και επί σειρά ετών επικεφαλής Υπηρεσιών Ασφαλείας και Ναρκωτικών. Επίσης έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές σε στρατηγικές διαχείρισης κρίσεων και περιβαλλοντικών επιπτώσεων

Ο κ. Δίπλας τόνισε ότι «στο πρόσωπο του Κώστα Αλεξανδρόπουλου διακρίνω τον άνθρωπο, τον πατριώτη, τον επιστήμονα που, με ανιδιοτέλεια ήθος και εντιμότητα, πασχίζει για το κοινό όφελος. Θεωρώ ότι η απόφασή μου αυτή ταυτίζεται απόλυτα με την αλάνθαστη κρίση των συμπολιτών μας που επιζητούν μια εγγυημένη προοπτική για το μέλλον του τόπου μας».

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Δίπλα για τα θερμά λόγια του και τον καλωσόρισε στην παράταξή του, λέγοντας ότι «ο κ. Δίπλας υπήρξε ένας εξαίρετος και υπεύθυνος αστυνομικός, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, που έχει φίλους και γνωστούς που τον εκτιμούν και τον σέβονται. Είμαι σίγουρος πως η εμπειρία και οι ικανότητές του τον καθιστούν ιδιαίτερα χρήσιμο στον τόπο μας». 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00