Αρχική » Στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου και ο κ. Νίκος Τσουκνάκης

Στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου και ο κ. Νίκος Τσουκνάκης

από Maria Petroutsa

Στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και ο κ. Νίκος Τσουκνάκης, αρχιτέκτων μηχανικός, που διατηρεί το γραφείο του στη Ζαχάρω και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο δήμο Ζαχάρως αλλά και πέραν αυτού. Έχει εμπειρία στις επεκτάσεις σχεδίων πόλεων, τις ανακαινίσεις μεγάλων κτιριακών συγκροτημάτων, όπως είναι τα ξενοδοχεία Μ. Βρετανίας και του Αστέρα Βουλιαγμένης, καθώς και στις αναπλάσεις του 2004 στην Αθήνα.

Ο Δήμαρχος κ. Αλεξανδρόπουλος καλωσόρισε τον κ. Τσουκνάκη στην παράταξή του και ανέφερε: «Καλωσορίζω τον κ. Τσουκνάκη στη ΝΕ.Δ.Α. και στον αγώνα μας για την ανάπτυξη του τόπου. Είμαι βέβαιος πως χάρη στη συνέπεια, το ήθος και την επιμονή του θα συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτόν. Τού εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία».

Ο κ. Τσουκνάκης με τη σειρά του δήλωσε: «Με εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του δημάρχου, ειμαι έτοιμος να διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις για την επιτυχία της παράταξης ΝΕ.Δ.Α., της οποίας το πρόγραμμα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Καλή επιτυχία σε όλους του συνυποψήφιους». 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00