Αρχική » Στο πλευρό του Γιώργου Γεωργιόπουλου ο Δημήτρης Δημητρόπουλος -«Ενώνουμε Δυνάμεις για την Ολυμπία που θέλουμε»

Στο πλευρό του Γιώργου Γεωργιόπουλου ο Δημήτρης Δημητρόπουλος -«Ενώνουμε Δυνάμεις για την Ολυμπία που θέλουμε»

από Maria Petroutsa


Με τον Δήμαρχο Γιώργο Γεωργιόπουλο συμπορεύεται ο ανεξάρτητος πλέον Δημοτικός Σύμβουλος Αρχαίας Ολυμπίας Δημήτρης Δημητρόπουλος.
Στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη 3 Αυγούστου στο Δημαρχείο, οι κ.κ. Γεωργιόπουλος και Δημητρόπουλος συμφώνησαν για τη συνεργασία τους στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Ο κ. Γεωργιόπουλος σε δηλώσεις του για τη συνεργασία αυτή τόνισε: «Ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Δημητρόπουλος είναι μια προσωπικότητα υψηλού ήθους που ξεχωρίζει για τις σοβαρές και τεκμηριωμένες προτάσεις και προσεγγίσεις του στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, αποτέλεσμα της γνώσης του στην Αυτοδιοίκηση και της εμπειρίας του σε θέματα διοίκησης και οικονομίας. Η ένταξή του στην παράταξή μας συντελεί στην ανανέωση και διεύρυνσή της, που όλοι επιδιώκουμε. Ενώνουμε Δυνάμεις για την Ολυμπία που θέλουμε. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη στην κοινή μας προσπάθεια».


Από την πλευρά του ο κ. Δημητρόπουλος δήλωσε: «Συμπορεύομαι με τον κ. Γιώργο Γεωργιόπουλο, τον Δήμαρχο που με τα πεπραγμένα του κατά την τετραετία που διανύουμε, αφήνει θετικό αποτύπωμα στον τόπο μας. Είμαι στην Αυτοδιοίκηση από το 1998, όταν έθεσα υποψηφιότητα στην παράταξη του αείμνηστου Νίκου Καρυώτη. Η Αυτοδιοίκηση ενώνει και εμπνέει τους ανθρώπους όταν υπάρχει κοινό όραμα. Θέλω να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ για τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, ως μια παρακαταθήκη για το μέλλον του τόπου μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00