Αρχική » Στον αερολιμένα Επιταλίου ο Νίκος Καλάκος

-Ξεναγήθηκε από τον πρόεδρο της Αερολέσχης, Θεόδ. Γιαννακούλια


Τον αερολιμένα Επιταλίου επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία, Νίκος Καλάκος, ο οποίος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις από τον Θοδωρή Γιαννακούλια, πρόεδρο της Αερολέσχης Πύργου, που έχει αναλάβει την ευθύνη της λειτουργίας της του αερολιμένα.
Ο Νίκος Καλάκος ενημερώθηκε για όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σε συνεργασία με την ΠΕ Ηλείας, για την επαναλειτουργία του αερολιμένα Επιταλίου έπειτα από τρεις δεκαετίες αδράνειας, καθώς και για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν μελλοντικά για ακόμα καλύτερη λειτουργία.
Επίσης ο οικονομολόγος και υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία, ενημερώθηκε αναλυτικά και για το σημαντικό έργο που επιτελεί σε κάθε αντιπυρική περίοδο η Αερολέσχη Πύργου με την εναέρια επιτήρηση και την έγκαιρη προειδοποίηση για συμβάν πυρκαγιάς, υπογραμμίζοντας την ανάγκη στήριξης και ενίσχυσης της Αερολέσχης από την αυτοδιοίκηση και την κεντρική εξουσία.
«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τερμάτισε την αδιαφορία και την αδράνεια στον αερολιμένα Επιταλίου με την επαναλειτουργία του και ήδη βλέπουμε ότι έχουμε αρκετές αφίξεις από μικρά ιδιωτικά αεροσκάφη. Με τις κατάλληλες βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις, μπορεί να γίνει δημοφιλής πόλος έλξης ο αερολιμένας. Η Αερολέσχη κάνει σημαντική δουλειά και στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, για αυτό και πρέπει να στηριχθεί από την Αυτοδιοίκηση και το Κράτος», δήλωσε ο Νίκος Καλάκος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00