Αρχική » Στις 10 Μαρτίου η κορύφωση των εκδηλώσεων για το “Καρναβάλι Αμαλιάδας”, με τη μεγάλη παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών Η πρώτη συνάντηση των διοργανωτών υπό το Δήμο Ήλιδας

Στις 10 Μαρτίου η κορύφωση των εκδηλώσεων για το “Καρναβάλι Αμαλιάδας”, με τη μεγάλη παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών Η πρώτη συνάντηση των διοργανωτών υπό το Δήμο Ήλιδας

από Maria Petroutsa

Την Κυριακή 10 Μαρτίου αποφασίστηκε κατά την πρώτη συνάντηση του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου με τους εκπροσώπους των φορέων που θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας τις φετινές εκδηλώσεις για το «Καρναβάλι Αμαλιάδας», να πραγματοποιηθεί η μεγάλη φετινή παρέλαση των αρμάτων και των καρναβαλιστών.

Επιπλέον, θα υπάρξει και μια φαντασμαγορική τελετή έναρξης των εκδηλώσεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, ενώ το επόμενο διάστημα θα καθοριστεί και θα ανακοινωθεί και το σύνολο των φετινών εκδηλώσεων.

Ο κύριος Χριστοδουλόπουλος είχε για το θέμα ειδική σύσκεψη στο γραφείο του με τους υπόλοιπους διοργανωτές, όπου εκτός από το Δήμο Ήλιδας θα είναι και φέτος η Δημοτική Κοινότητα Αμαλιάδας, ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας και ο Σύλλογος Εστίασης Ήλιδας. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμαλιάδας κ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Φώτης Νικολόπουλος και ο Πρόεδρος των καταστημάτων Εστίασης κ. Βασίλης Νιπεργιάλης μετέφεραν τις προτάσεις τους για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και την εν γένει διοργάνωση, οι οποίες και έγιναν αποδεκτές.

Μάλιστα, από κοινού αποφάσισαν και την ύπαρξη οργανωτικής επιτροπής, η οποία θα απαρτίζεται από εκπροσώπους των τεσσάρων φορέων και εθελοντές του καρναβαλιού. 

Η πρώτη δράση για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο της Σοχιάς, όπου καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι σύλλογοι, φορείς, εθελοντές και ιδιώτες από το σύνολο του Δήμου Ήλιδας, οι οποίοι ενδιαφέρονται για το καρναβάλι και τις εκδηλώσεις του. 

Κατά την συνάντηση της Τετάρτης θα παρουσιαστεί και η αφίσα της φετινής διοργάνωσης, όπως και ένα προσχέδιο του φετινού προγράμματος.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για την συνάντηση της Τετάρτης, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα, 2022038526, 527 και 528.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00