Αρχική » ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

από Άκης Χουζούρης

Επί τάπητος το ‘Πύργος- Καλό Νερό- Τσακώνα’ 

Σε σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για το θέμα που αφορά στην επέκταση του δρόμου «Πύργος- Καλό Νερό- Τσακώνα», θα παρευρεθεί την Δευτέρα 4 Ιουλίου στις 10 το πρωί ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος. 

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με την συμμετοχή του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, του Υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου, του Υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη, του Γ.Γ. του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και των βουλευτών των Νομών Ηλείας και Μεσσηνίας, προκειμένου να συζητηθούν τα επόμενα βήματα για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου που θα συνδέσει την Ηλεία, με την Μεσσηνία και την Αρκαδία.

Ειδικότερα, με αφορμή την επικείμενη συνάντηση εργασίας ο κ. Νικολακόπουλος δήλωσε: 

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει σχέδιο και πρόγραμμα και αυτό το αποδεικνύει στην πράξη. Με προσεκτικά βήματα το ένα μετά το άλλο τα μεγάλα έργα υποδομής μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης. Ήδη έχει ξεκινήσει η κατασκευή του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου ‘Πατρών-Πύργου, επιπλέον αναβαθμίζεται το υφιστάμενο οδικό δίκτυο από την Πάτρα μέχρι τον Πύργο, αναβαθμίζεται το υφιστάμενο οδικό δίκτυο ‘Πύργος- Καλό Νερό’, δημοπρατείται η επισκευή της σιδηροδρομικής γραμμής και τώρα έρχεται η ώρα να συζητήσουμε πώς θα συνδεθεί ο νέος αυτοκινητόδρομος ‘Πατρών-Πύργου’ με τον αυτοκινητόδρομο –ου συνδέει την Αθήνα με την Καλαμάτα. Το ζητούμενο είναι να επιτύχουμε μέσα από ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο την διασύνδεση της Ηλείας, με την Αρκαδία και την Μεσσηνία και κατ’ επέκταση με την πρωτεύουσα της χώρας. Στην σύσκεψη θα τεθούν όλα τα ζητήματα και εκτιμώ ότι θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις». 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00