Αρχική » Στελέχη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού επισκέφθηκαν το Δήμο Ήλιδας για τον προγραμματισμό έργων αναβάθμισης στις δομές του Αθλητικού Κέντρου

Στελέχη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού επισκέφθηκαν το Δήμο Ήλιδας για τον προγραμματισμό έργων αναβάθμισης στις δομές του Αθλητικού Κέντρου

από Maria Petroutsa

Σε ανακαίνιση χώρων και δομών, αλλά και δημιουργία νέων υποδομών στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας αναμένεται να προχωρήσει το επόμενο διάστημα ο Δήμος Ήλιδας, σε αγαστή συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Για το λόγο αυτό, την Αμαλιάδα επισκέφθηκαν στελέχη του τμήματος Εποπτείας και Κατασκευής Αθλητικών Έργων της Γ.Γ.Α., τα οποία συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους: Τεχνικών Έργων, Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και Υδάτινων Πόρων αναλαμβάνει κ. Κώστα Τσεριώνη και Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Τουριστικής Προβολής κ. Γιώργο Κράλλη.

Τα μέλη του κλιμακίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πραγματοποίησαν-μεταξύ άλλων- αυτοψία στους χώρους του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, όπου προχώρησαν σε σημαντικές διαπιστώσεις.

Η πρώτη παρατήρηση είχε να κάνει με το ταρτάν, το οποία αν και παρελήφθη από το Δήμο το Φθινόπωρο του 2023 μετά την ανακατασκευή του, παρουσιάζει κατασκευαστικά ελαττώματα και φθορές, τα οποία και θα αποκατασταθούν.

Σε σχέση με την αλλαγή του χλοοτάπητα στο στάδιο της πόλης, όπου περιλαμβάνει και όλα τα συνοδά έργα που απαιτούνται, οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, αμέσως μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, σημείωσαν όλα τα σημεία που παρουσιάζουν προβλήματα και ζημιές στους χώρους του Αθλητικού Κέντρου, ώστε να προχωρήσει ειδική χρηματοδότηση για την αποκατάστασή τους. 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00