Αρχική » Στάθης Καννής: «To ΚΤΕΛ βασικός πυλώνας του μεταφορικού έργου του Δήμου Πύργου. Αναγνωρίζουμε το σπουδαίο ρόλο του και θα είμαστε δίπλα του σε κάθε αίτημά του»

Στάθης Καννής: «To ΚΤΕΛ βασικός πυλώνας του μεταφορικού έργου του Δήμου Πύργου. Αναγνωρίζουμε το σπουδαίο ρόλο του και θα είμαστε δίπλα του σε κάθε αίτημά του»

από Maria Petroutsa

*Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Στάθη Καννή με το Δ.Σ του ΚΤΕΛ Α.Ε.

Το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της ΚΤΕΛ ΗΛΕΙΑΣ ΑΕ καθορίστηκε κατά την διάρκεια της συνάντησης εργασίας που είχε ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής με τον Πρόεδρο κ. Αριστοτέλη Οικονομόπουλο και την Διοίκηση της εταιρείας την Παρασκευή το πρωί 12/01/24  στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης ο πρόεδρος ενημέρωσε το Δήμαρχο για όλα τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχείρηση και έθεσε υπόψη του συγκεκριμένες προτάσεις που αναβαθμίζουν τη συμμετοχή του στην μεταφορά των τουριστών από το Λιμάνι του Κατακόλου προς όφελος της τοπικής οικονομίας. Συζητήθηκαν ακόμα θέματα που συνδέονται με την ανάγκη να  ομαλοποιηθεί η κυκλοφοριακή ροή στο κέντρο της πόλης και τις δυσκολίες στην πρόσβαση των οχημάτων του σε ορισμένες περιοχές.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του διαβεβαίωσε πως ο Δήμος θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να διευκολύνει το έργο της μεταφοράς των πολιτών που εκτελεί το ΚΤΕΛ, αναγνωρίζοντας την σημαντική συμβολή της επιχείρησης στην οικονομική τοπική οικονομία. Σε σχέση με την κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη, η προσπάθεια του Δήμου θα έχει ως στόχο τη συνολική ρύθμιση του προβλήματος βάσει μελέτης, με τη συμβολή της Τροχαίας και της Δημοτικής Αστυνομίας. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα είναι σε διαρκή επαφή και επικοινωνία με το διοικητικό συμβούλιο του ΚΤΕΛ για την επίλυση κάθε προβλήματος και για την ανάδειξη του σπουδαίου μεταφορικού έργου και την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00