Αρχική » Σήμερα η εκλογή νέου Μητροπολίτη Ηλείας

Σήμερα η εκλογή νέου Μητροπολίτη Ηλείας

από Maria Petroutsa
Μετά από 41 χρόνια ποιμαντορίας στου Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού, σήμερα η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας, θα εκλέξει τον νέο Μητροπολίτη Ηλείας, με το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να καταλάβει αυτή τη θέση να είναι ο Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος.
Στη μονή Πετράκη στην Αθήνα, όπου θα γίνει η ανάδειξη του νέου Μητροπολίτη Ηλείας, αναμένεται να βρεθούν και πολλοί πιστοί, οι οποίοι θα θελήσουν να σφίξουν από κοντά το χέρι του νέου Μητροπολίτη μας, ο οποίος θα συνεχίσει το τεράστιο έργο του κ.κ. Γερμανού, ο οποίος έχει αφήσει ανεξίτηλα την σφραγίδα του στα εκκλησιαστικά και κοινωνικά δρώμενα του νομού.

Την εκλογή του Επισκόπου Ωλένης κ.κ. Αθανασίου στηρίζει όλη η Ηλεία, κάτι που έχει φανεί και από τις εκατοντάδες επιστολές φορέων και απλών πιστών, που εκφράζουν την αγάπη τους προς το πρόσωπό του, αφού πιστεύουν ότι είναι αυτός ο οποίος θα συνεχίσει με απόλυτη επιτυχία το θεάρεστο έργο του κ.κ. Γερμανού, αφού γνωρίζει όλα τα θέματα τα οποία απασχολούν την εκκλησία, αλλά και την κοινωνία της Ηλείας και έχει αποδείξει τις μεγάλες ικανότητες που έχει για να κρατήσει επάξια στα χέρια του το «τιμόνι» της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας. Υπομονή λοιπόν και σε λίγες ώρες θα ξέρουμε αν ο κ. Αθανάσιος θα είναι, όπως περιμένουμε, ο νέος Μητροπολίτης Ηλείας.

Πηγή https://www.patrisnews.com/

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00