Αρχική » ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΠΟΧΗ ΛΥΜΠΕΡΗ

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΕΠΟΧΗ ΛΥΜΠΕΡΗ

από Maria Petroutsa

Επιχείρηση εξαπάτησης Λυμπέρη των μελών της παραταξής του

Ο Απερχόμενος Δήμαρχος Ήλιδας, μιλώντας στην συνεδρίαση της Δημοτικής του παράταξης στις 5/9/2023, αντί να αναλάβει με θάρρος τις ευθύνες του και να απολογηθεί για τα δεινά που επέφερε στον Δήμο Ήλιδας, απέφυγε να τοποθετηθεί για τις πράξεις του.

Επί Δημοτικής του θητείας

1. Η Αμαλιάδα έχασε το Πανεπιστημιακό Τμήμα Γεωπονίας, ενώ ο ίδιος διακύρρητε, ότι για να συμβεί αυτό θα περάσουν πρώτα πάνω από το πτώμα του, σήμερα ξέχασε να συμπεριλάβει την διεκδίκηση επανίδρυσης πανεπιστημιακού τμήματος στο νέο δημοτικό του πρόγραμμα.

2. Ως Δήμαρχος και εμβληματικός επαγγελματίας έμπορος της υγείας, μεταμόρφωσε στην διάρκεια του Δημοτικού του βίου το Νοσοκομείο Αμαλιάδας σε οίκο πολιτικού εμπορίου με στάθερά στηρίγματά του τους κλασικά πρόθυμα πολιτευόμενους μαζί του Νοσοκομειακούς.

Αδιαφορώντας για την δεινή κατάσταση που σήμερα βρίσκεται το Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

3. Ως Δήμαρχος είναι αυτός που έβαλε λουκέτο στο Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας, δίνοντας χώρο σε υμέτερα ιδιωτικά συμφέροντα.

4. Ως Δήμαρχος είναι ο αποκλειστικά ηθικός αυτούργος, όπου με την αδιαφορία του και χωρίς εναλλακτικό σχέδιο, τιμώρησε τους πολίτες του Δήμου Ήλιδας να μείνουν για 4 ημέρες χωρίς νερό.

5. Ως Δήμαρχος είναι αυτός που ενεργοποίησε ως σωσίβιο σωτηρίας κατασκευαστικούς ομίλους να παρέμβουν στα Δημοτικά δρώμενα, εκβιάζοντας εργαζόμενος να κατέλθουν ως υποψήφιοι μαζί του στο ψηφοδέλτιο της ΗΤΤΑΣ.

6. Ως Δήμαρχος είναι αυτός που με τις αστοχίες του έθαψε την έναρξη των εργασιών του Περιφερειακού Δρόμου στο τμήμα Καρδαμάς – Είσοδος Γερακίου, αφού αδιαφόρησε να προχωρήσει στις προβλεπόμενες απαλλοτριώσεις που είναι η προϋπόθεση έναρξης του έργου. Εδώ υπάρχουν ευθύνες και στο τέλος θα ερευνηθούν.

7. Ως Δήμαρχος εμφανίζετσι ως ΛΕΥΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ, ενώ γνωρίζει απόλυτα ότι είναι κατηγορούμενος στην Ελληνική Δικαιοσύνη και με πλήρη επίγνωση, αισθάνεται ότι έρχεται η ώρα να τεθει σε πολιτική αργία στις εκλογές στις 8 ΟΚΤΩΒΡΗ και ταυτόχρονα σε ΑΡΓΙΑ ως νεοεκλεγής Δημοτικός Σύμβουλος.

8. Ως Δήμαρχος μεταμορφώθηκε ως Ηγέτης της Πολιτικής Φαυλότητας χρησιμοποιώντας το αυτονόητο των αναγκαίων ασφαλοστρώσεων στην Αμαλιάδα, για πρώτη φορά στην 20χρονη Δημοτική του θητεία, ως εργαλείο εκβιασμού στους πολίτες θέτοντας προϋπόθεση εκτέλεσης των εργασιών να κατέβουν υποψήφιοι μαζί του. Δημιουργώντας νέα κατηγορία πολιτών τους ΑΣΦΑΛΤΟΕΥΕΡΓΕΝΤΗΘΕΝΤΕΣ.

9. Ως Δήμαρχος με τους άστοχους χειρισμού του, διαλύθηκαν οι εργολαβίες των έργων ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ με αποτέλεσμα η επαναλειτουργία των δύο Δημοτικών κτιρίων θα είναι εφικτή σε βάθος πενταετίας.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΔΑΣ

Υπάρχει διέξοδος για το μέλλον, είναι η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ που έχει κατακλείσει με αποφασιστικότητα των στελεχών της το ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ του Αυριανού Δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

Δώστε με την ψήφο σας την ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΔΑΣ.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ

ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΔΕΩΝ

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΛΛΗΣ 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00