Αρχική » Προτεραιότητα οι μισθοί και η Υγεία

Του Νίκου Καλάκου, υποψήφιου βουλευτή Ηλείας ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη τετραετή διακυβέρνηση, υλοποιώντας το πρόγραμμά της παρότι διαχειρίστηκε τις περισσότερες και σοβαρότερες κρίσεις από κάθε άλλη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης.
Η Ελλάδα μπήκε σε τροχιά οικονομικής ανάπτυξης, το ελληνικό Δημόσιο ψηφιοποιήθηκε, οι μισθοί και οι συντάξεις αυξήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, ενώ θωρακίστηκε η εθνική άμυνα και περιορίστηκαν οι ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές. Ταυτόχρονα, ενισχύθηκε με μόνιμους εκπαιδευτικούς η Δημόσια Παιδεία, προστατεύτηκε η μισθωτή εργασία και επεκτάθηκαν οι παροχές στην ελληνική οικογένεια.
Δεν αρκούμαστε όμως μόνο σε ό,τι έγινε από το 2019 ως το 2023. Η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα είναι εκ νέου πρωθυπουργός στις 26 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πάτρα, ήταν σαφής και ξεκάθαρη: οι μισθοί και οι συντάξεις θα αυξηθούν κι άλλο, ενώ το Εθνικό Σύστημα Υγείας θα αναδιοργανωθεί και θα αναβαθμιστεί, σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, αλλά για την παροχή ΔΩΡΕΑΝ ποιοτικών και αποτελεσματικών υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους,
Ταυτόχρονα θα μειωθούν κι άλλο οι φόροι, χωρίς να διαταραχθούν τα δημόσια οικονομικά και χωρίς να δημιουργηθούν ελλείμματα.
Απέναντι στην ολοκληρωμένη, ρεαλιστική και κοστολογημένη πρόταση της Νέας Δημοκρατίας υπάρχει μόνο ρητορική διχασμού και στείρας αντιπολίτευσης, μακριά από προτάσεις που μπορούν να εφαρμοστούν και να απαντήσουν στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών.
Επειδή την Κυριακή 25 Ιουνίου ψηφίζουμε για το ποιο κόμμα θα κυβερνήσει τη χώρα για την επόμενη τετραετία κι όχι για το ποιος θα βγει 2ος ή 3ς ή ποιος θα μπει στη Βουλή, η μοναδική αξιόπιστη επιλογή είναι η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία για ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00