Αρχική » ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ Ο ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ. ΑΚΟΜΑ 9 ΔΥΝΑΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ

Αγαπώ τον τόπο σημαίνει “συμμετέχω”…Συμμετέχω στην αναβάθμισή του…Συμμετέχω στην αναδιάταξή του…Συμμετέχω στην ανασυγκρότησή του…Συμμετέχω στην ανάπτυξή του…Με βασικές αρχές μας την ειλικρίνεια, την εντιμότητα και την εργατικότητα θα είμαστε παρόντες με την συμμετοχή μας στο αυτοδιοικητικό – δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Στυλιανός Τερζής.

Νέα πρόσωπα από όλες τις παραγωγικές τάξεις με διάθεση για προσφορά και αγάπη για τον τόπο δείχνουν το δρόμο για την επόμενη μέρα του Δήμου μας.Παρόντες με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο αυτοδιοικητικό – δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Γιώργος Τσιόγκας.

Η ενασχόληση με τα κοινά είναι μία ανάγκη των ενεργών πολιτών να προσπαθούν για το καλύτερο στον τόπο τους. Βασικές αρχές για την επίτευξη των στόχων είναι η σοβαρότητα , η συλλογικότητα , η εντιμότητα και η μαχητικότητα.Παρόντες με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο αυτοδιοικητικό – δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Σάκης Καραλάγας.

Με τον Πέτρο Μαραζιώτη, άνθρωπο με εμπειρία και γνώση στην αυτοδιοίκηση, βρεθήκαμε στο Δ.Σ. Πηνειού στην πρώτη θητεία του Καλλικράτη. Οι προσπάθειές του , οι επιθυμίες και τα οράματά του βρίσκουν συνεχιστή την κόρη του Κωνσταντίνα.Έναν νέο άνθρωπο που ζει και δραστηριοποιείται στο τόπο μας , με αγάπη γι αυτόν και με διάθεση για προσφορά.Παρόντες με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο αυτοδιοικητικό – δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Κωνσταντίνα Μαραζιώτη.

Η αντεπίθεση της νέας γενιάς σηματοδοτείται από τις ανάλογες παρουσίες… Είναι κάτι άλλωστε που το έχει ανάγκη η τοπική αυτοδιοίκηση .Φρεσκάδα, νεότητα, δράση , αγωνιστικότητα, ελπίδα, όραμα…Αγάπη για τον τόπο και διάθεση για προσφορά.Παρόντες με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο αυτοδιοικητικό – δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Κώστας Ρούτσης.

Η αγάπη για τον τόπο μας μεγάλη…Η διάθεσή μας για προσφορά δεδομένη…Βασικές αρχές μας η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα, η εντιμότητα, η εργατικότητα και πάνω από όλα η ειλικρίνεια.Παρόντες λοιπόν με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο αυτοδιοικητικό – δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Αλέξης Μπίλιας.

Με τον Δημήτρη Δήμου (Γερμανάκο) υπήρξαμε συνεργάτες για δύο συνεχόμενες δημοτικές θητείες. ‘Αλλοτε με τα πάνω μας , άλλοτε με τα κάτω μας.Σημασία όμως έχει ότι το αποτέλεσμα ήταν πάντα το καλύτερο δυνατό. Συνεχίζω με τον γιο του Γιώργο έναν νέο άνθρωπο με αγάπη για τον τόπο και διάθεση για προσφορά . Άλλωστε τα δείγματα γραφής του στα πολιτιστικά δρώμενα είναι γνωστά σε όλους μας.Παρόντες με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο αυτοδιοικητικό – δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός- Γιώργος Δήμου.

Η αντιμετώπιση των γεγονότων στην τοπική αυτοδιοίκηση απαιτεί μετρημένες κουβέντες, σωστές σκέψεις, έξυπνες δράσεις, γρήγορες αντιδράσεις και επιτυχή αποτελέσματα.Με δεδομένη την αγάπη για τον τόπο μας και την διάθεσή μας για την αναβάθμισή του θα είμαστε παρόντες με την συμμετοχή μσς στο ερχόμενο αυτοδιοικητικό – δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Θανάσης Καραβέλας.

Ο αείμνηστος Θανάσης Χριστόπουλος υπήρξε ένας ευγενής, ευπρεπής και αξιοπρεπής άνθρωπος καθώς και ένας έντιμος Δήμαρχος με τεράστια αγάπη για τον τόπο μας. Άνθρωπος με αξίες και αρχές .Μου δίνεται τώρα η ευκαιρία να βρεθώ με τον γιο του Δήμο, που αγαπά εξίσου τον τόπο μας, ζει και δραστηριοποιείται με την οικογένειά του σε αυτόν και διαθέτει τις αξίες και αρχές του πατέρα του.Παρόντες με την συμμετοχή μας στο ερχόμενο αυτοδιοικητικό – δημοτικό ραντεβού τον Οκτώβρη του 2023.Αλέξης Καστρινός – Δήμος Χριστόπουλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00