Αρχική » Πραγματοποιήθηκε ο χορός του Σωματείου των καθαριστριών και καθαριστών σχολικών κτιρίων Ν. Ηλείας.

Πραγματοποιήθηκε ο χορός του Σωματείου των καθαριστριών και καθαριστών σχολικών κτιρίων Ν. Ηλείας.

από Maria Petroutsa

Το Σάββατο 18 Μαρτίου σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Σωματείου των καθαριστριών και καθαριστών σχολικών κτιρίων του Ν. Ηλείας στον χώρο εστίασης και εκδηλώσεων OSSOBUCO.

O κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται απο τις 8:30 και στην υποδοχή ήταν μέλη του Σωματείου που καλωσόριζαν τον κόσμο με χαμόγελο.

Το μαγαζί σύντομα γέμισε. Και ανάμεσα στον κόσμο υπήρχαν και πολιτικοί παράγοντες της περιοχής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Χριστόπουλος , υποψήφιος με την παράταξη Ήλιδα 36 του υποψήφιου Δημάρχου Ανδρέα Παπαδάκου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χριστοδουλόπουλος.

Η υποψήφια Δήμαρχος κ. Κλεονίκη Γκουβίτσα μαζί με την μητέρα της.

H κ. Ζωή Αναστασοπούλου , υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ. Εκπρόσωποι απο το γραφείο του Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας κ. Νικολακόπουλου.

Ο κ. Φωτόπουλος , υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ .

Λίγο αργότερα εμφανίστηκε και η Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, κ. Διονυσία Αυγερινοπούλου.

Η κ. Αυγερινοπούλου μαζί με τον λαογράφο κ. Ηλία Τουτούνη

Τον κόσμο καλωσόρισε η Πρόεδρος του Σωματείου , κυρία Δήμητρα Μυλωνά. Ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη του στο Σωματείο, ευχήθηκε σε όλους καλή όρεξη και διασκέδαση και ενημέρωσε οτι θα υπαρξει και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα.

Το προσωπικό του OSSOBUCO ήταν πρόθυμο να εξυπηρετήσει με ταχύτητα και χαμόγελο.

Μετά το φαγητό ο κόσμος ξεκίνησε δειλά δειλά να σηκώνεται για χορό. Υπεύθυνος για αυτό ήταν ο DJ που έβαζε ιδιαίτερα χορευτικά κομμάτια.

Έγινε ένα μικρό διάλειμμα για την κλήρωση των λαχείων και οι μικροί καλεσμένοι βοήθησαν στην διεξαγωγή της κλήρωσης.

Ένας απο τους τυχερούς της βραδιάς ήταν και ο κ. Χριστόπουλος , υποψήφιος με την Δημοτική Παράταξη Ήλιδα 36 του Ανδρέα Παπαδάκου. Ο οποίος κέρδισε μια εικόνα της Παναγίας. Ίσως αυτό να είναι καλός οιωνός και να φέρει την νίκη στην παράταξη που συμμετέχει.

Ο χορός συνεχίστηκε με ιδιαίτερο κέφι.

Στην συνέχεια μπήκε στην μάχη του χορού και η κ. Αυγερινοπούλου, η οποία φροντίζει να διασκεδάζει πραγματικά σε όλες τις εκδηλώσεις.

Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος έδιξε την στήριξη του σε ένα σημαντικό Σωματείο με ιδιαίτερα απαιτητικό πόστο στον χώρο εργασίας. Χάρη στους καθαριστές και καθαρίστριες των σχολικών κτιρίων εξασφαλίζεται η υγιεινή των χώρων καθώς και η ασφάλεια των παιδιών.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00