Αρχική » Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η μεγάλη γιορτή του Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδας. (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η μεγάλη γιορτή του Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδας. (ΒΙΝΤΕΟ)

από Maria Petroutsa

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου ο ΑΣΤΕΡΑΣ Αμαλιάδας έβαλε τα γιορτινά του και καλωσόρισε τον κόσμο που τον στηρίζει στην όμορφη αίθουσα  εκδηλώσεων του Νίκου Τσαγρή το Ossobuco. Η αίθουσα ήταν προετοιμασμένη με κάθε λεπτομέρεια να υποδεχθεί τον κόσμο και τα Δώρα της λαχειοφόρου περίμεναν στην είσοδο τους τυχερούς της βραδιάς.

Η Μαρία Κρινά, ταμίας του Αστέρα και Υπεύθυνη των Ακαδημιών ήταν επίσης υπεύθυνη για την οργάνωση της εκδήλωσης και ήταν από νωρίς στον χώρο για να ολοκληρώσει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Λίγο πριν τις 9 κατέφθασε και ο Πρόεδρος του Αστέρα Κώστας Παπαδάκος για να βοηθήσει στην προετοιμασία. Περίοπτη θέση καταλάμβαναν οι τιμητικές πλακέτες όπου προορίζονταν για την βράβευση ιστορικών παικτών του Αστέρα.

Σύντομα ο κόσμος άρχισε να καταφθάνει και η αίθουσα να γεμίζει. Όλοι φορώντας την καλή τους διάθεση και το γιορτινό τους χαμόγελο, κάθισαν στην θέση τους συζητώντας με φίλους που είχαν καιρό  να δουν.  Λίγο μετά τις 9 κατέφθασε στο χώρο και ο Αντρέας Παπαδάκος, έχοντας επιστρέψει πρόσφατα από τον Καναδά , ο κόσμος τον υποδέχθηκε με ενθουσιασμό και πολλοί ήταν αυτοί που του χάρισαν μια θερμή αγκαλιά. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος κατέφθασε λίγο μετά τον Αντρέα Παπαδάκο και με ενθουσιασμό χαιρετήθηκαν . Σύντομα κατέφθασε στον χώρο και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Νίκος Κοροβέσης, καλός φίλος του Ανδρέα Παπαδάκου που πάντα τον τιμά με την παρουσία του.

Επόμενος επίσημος ήταν ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο κόσμος εξίσου τον υποδέχθηκε με ενθουσιασμό και χαιρέτισε προσωπικά αρκετούς από τους παρευρισκόμενους.

Ο Δήμαρχος κ. Χριστοδουλόπουλος κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Αντρέα Παπαδάκο , τους Αντιπεριφερειάρχες, και τους υποψήφιους των παρατάξεων τους κ. Αναγνωστόπουλο και κ. Σάκη Κότσιφα ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος του Αστέρα.

Η Μαρία Κρινά καλωσόρισε τον κόσμο και κάλεσε τον Πρόεδρο Κώστα Παπαδάκο να βγάλει έναν μικρό λόγο και να συνεχίσει με την βράβευση των παλαίμαχων παικτών.

Ο Κώστας Παπαδάκος επίσης καλωσόρισε τον κόσμο και μίλησε για το πόσο σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας είναι ο Αστέρας για την Αμαλιάδα. Τόνισε ότι λίγους μήνες πριν κινδύνεψε με αφανισμό και τότε επενέβη ο αδερφός του Ανδρέας Παπαδάκος να αναλάβει την ομάδα και να συμβάλει στην διάσωσή της. Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κ. Χριστοδουλόπουλο και τους Αντιπεριφερειάρχες Νικολακόπουλο και Κοροβέση που τίμησαν την γιορτή του Αστέρα με την παρουσία τους, όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους στενούς του συνεργάτες!

Στην συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον αδερφό του Ανδρέα Παπαδάκο και του απένειμε ένα μικρό φόρο τιμής βραβεύοντας τον για την συμβολή του στην διάσωση της ομάδας. O κ. Παπαδάκος φανερά έκπληκτος τους ευχαρίστησε και καλωσόρισε εξίσου τον κόσμο, στην συνέχεια ο Κώστας Παπαδάκος ζήτησε από τον Ανδρέα Παπαδάκο να βραβεύσει τον Κωνσταντίνο Σταυρούλια, συγκινημένος ο κ. Σταυρούλιας παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και ευχαρίστησε τον κόσμο. Αμέσως μετά ο Πρόεδρος κάλεσε τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο για να βραβεύσει τον Κανέλλο Παπαπέτρο. Ο κ. Χριστοδουλόπουλος βράβευσε τον κ. Παπαπέτρο και έδωσε συγχαρητήρια στους αδερφούς Παπαδάκου για την πρωτοβουλία που πήραν να αναλάβουν την Διοίκηση του Σωματείου του Αστέρα . Επανέλαβε ότι μαζί με τον Ανδρέα Παπαδάκο θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για το καλό του τόπου.

Με την σειρά του στο βήμα ανέβηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικολακόπουλος να βραβεύσει τον  Μιχάλη Χρυσανθακόπουλο, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κοροβέσης να βραβεύσει τον Χρήστο Σωτηρόπουλο και τέλος ο Κώστας Παπαδάκος κάλεσε τον Αντιπρόεδρο του Αστέρα κ. Σάκη Κότσιφα να βραβεύσει τον Ιωάννη Νέγκα. Ο κ. Κότσιφας στο παρελθόν είχε διατελέσει Πρόεδρος του Αστέρα και είχε συνεργαστεί με παίκτες που σήμερα βραβεύει, η συγκίνηση του ήταν έντονη.

Στην συνέχεια ακολούθησε πλούσιο γεύμα μετά μουσικής συνοδείας. Λίγο μετά το γεύμα έγινε και η κλήρωση για την Λαχειοφόρο του Αστέρα. Αρκετοί ήταν οι τυχεροί και αρκετοί συμμετέχοντες τράβηξαν κλήρο, μαζί και ο ιδιοκτήτης του Ossobuco και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Αστέρα Νίκος Τσαγρής.

Η διασκέδαση ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες με χορό και τραγούδι. Αυτό που σηματοδότησε την βραδιά ήταν το ζεϊμπέκικο του Προέδρου Κώστα Παπαδάκου.

Εμείς από το Μαντάτο  ευχόμαστε στην ομάδα του Αστέρα τα καλύτερα και θα ήταν μεγάλη μας τιμή να καλύψουμε τις νέες ένδοξες μέρες του!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο αποσπάσματα απο την βράβευση των παικτών:

Φωτογραφίες, Βίντεο – Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00