Αρχική » Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για το μοναδικό αθλητικό γεγονός στην Αμαλιάδα Αcropolis Jet Raid 2024 (VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για το μοναδικό αθλητικό γεγονός στην Αμαλιάδα Αcropolis Jet Raid 2024 (VIDEO)

από Maria Petroutsa

Την Πέμπτη 18 Απριλίου στο προσωπικό γραφείο του Ανδρέα Παπαδάκου πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του μεγάλου αθλητικού γεγονότος που θα λάβει χώρα στην παραλία της Κουρούτας 3-9 Ιουνίου.

Στην συνέντευξη πρωτοστατούσαν, ο Ανδρέας Παπαδάκος, Πρόεδρος και ιδρυτής της AHEPA του τμήματος 47 του Νομού Ηλείας. Ο Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Αθλητισμού Γιώργος Κράλλης , ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ήλιδας Άκης Χουζούρης, ο Πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής της διοργάνωσης Jet Raid 2024 Ανδρέας Βαρνακιώτης και ο Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής Jet Raid Γιάννης Τραγουστής.

Αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός θα διεξαχθεί πρώτη φορά στον νομό Ηλείας και ήταν μια μεγάλη νίκη καθώς τον διεκδικούσαν και άλλες περιοχές της χώρας, οπότε αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Δήμο Ήλιδας.

Ο Ανδρέας Παπαδάκος πήρε πρώτος τον λόγο και ανέφερε ότι  είναι αρκετά περήφανος για αυτήν την διοργάνωση η οποία γίνεται με την στήριξη της AHEPA HELLAS, του Δήμου Ήλιδας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει ο θεσμός αυτός να παραμείνει στην περιοχή για 3-4 χρόνια τουλάχιστον και να βοηθήσει σημαντικά στην ανάπτυξη της. Παρέμεινε ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και το γεγονός αυτό θα ενθουσιάσει ιδιαίτερα  και τους κάτοικους της περιοχής μας και θα τραβήξει τα βλέμματα παγκοσμίως.

Ο Άκης Χουζούρης εκπροσωπώντας τον Δήμο Ήλιδας μέσα από την θέση του Γενικού Γραμματέα, μετέφερε την θέση του Δημάρχου κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος χαιρετίζει την εκδήλωση και θα στηρίξει σε όλες τις προετοιμασίες ως συνδιοργανωτής αλλά και ως μελλοντικός οραματιστής ώστε ο θεσμός αυτός να καθιερωθεί και να παραμείνει στην Κουρούτα για τα επόμενα χρόνια. Εύχεται ο κόσμος να στηρίξει αυτή την διοργάνωση με την συμμετοχή του.

Ο Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς και Αθλητισμού Γιώργος Κράλλης φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή θεώρησαν ότι το αθλητικό γεγονός αποτελεί ευκαιρία για την περιοχή μας . Δήλωσε ότι ως Νέα Δημοτική Αρχή ένας από τους πρώτους στόχους είναι ο Δήμος Ήλιδας να γίνει νούμερο ένα αθλητικός τουριστικός προορισμός, να αναπτυχθεί η παραλία της Κουρούτας για να έρθουν επενδυτές και να ανοίξουν την αγορά εργασίας. Εκτός από την παραλία της Κουρούτας στόχος είναι να αναδειχθεί το Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας φιλοξενώντας μεγάλες διοργανώσεις η Αρχαία Ήλιδα και το φράγμα του Πηνειού. Θέλουν ο Δήμος Ήλιδας να γίνει πόλος έλξης για αθλητές από όλο τον κόσμο.

 Ο Πρόεδρος της Συντονιστικής επιτροπής Acropolis Jet Raid Κουρούτα 2024 Ανδρέας Βαρνακιώτης παρουσίασε το πρόγραμμα της εκδήλωσης μέρα παρά μέρα και χαρακτηριστικά ανέφερε ότι την διοργάνωση αυτή την πήραν κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της Ναύπακτου. Την εκδήλωση αυτή διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Jet Sport και Jet Raid Organization και συνδιοργανωτής είναι η AHEPA HELLAS- τμήμα 47, ο Δήμος Ήλιδας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται στο Ιόνιο πέλαγος μια τέτοια διοργάνωση και ευχές όλων μας είναι πως θα είναι ο μεγαλύτερος αγώνας που έχει γίνει στην Ελλάδα και θα ξεπεράσει τους 80 αθλητές.

Τέλος ο Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής Acropolis Jet Raid Κουρούτα 2024 Γιάννης Τραγουστής ανέφερε ότι το γεγονός θα καλύπτεται από κανάλια παγκόσμιας εμβέλειας και ο αγώνας θα καταγράφεται και θα αναμεταδίδεται μέσω drone.  Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το «Ντακάρ» των θαλασσών. Θα καλύψει μια μεγάλη περιοχή που θα ξεκινά από την Μεσσηνία, φτάνει Ναύπακτο, Ζάκυνθο και σε όλα τα παράλια της Ηλείας. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας και αξίζει πραγματικά η διεξαγωγή στον νομό μας.

Στην συνέχεια ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες σε χαρούμενο κλίμα και σύντομα θα υπάρχει ενημέρωση για τα επόμενα βήματα της συντονιστικής επιτροπής που επίσης αποτελείται από τον Δικηγόρο Απόστολο Λιώση, τον  επιχειρηματία Νώντα Κουτρουμπή και τον επιχειρηματία Αυγερινό Παναγιωτακόπουλο.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη απο το Mantato Tv:

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ και Βίντεο για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00