Αρχική » Περιοδεία στις αγορές της Βάρδας, Λεχαινών, Ανδραβίδας…

Περιοδεία στις αγορές της Βάρδας, Λεχαινών, Ανδραβίδας…

από Maria Petroutsa




Με τον Υποψήφιο Βουλευτή Χρήστο Σπίρτζη, που σήμερα το πρωί συναντήθηκε με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Βάρδα, ξεκίνησε η περιοδεία μας στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
Μαζί με το Χρήστο Σπίρτζη, ήταν οι Υποψήφιοι Βουλευτές της Ηλείας Διονύσης Καλαματιανός, Ζωή Αναστασοπούλου, Μάκης Μπαλαούρας, Βίκυ Βασιλοπούλου και Γιώργος Παναγιωτόπουλος, ο Συντονιστής της Ν.Ε. Ηλείας Παναγιώτης Φλεβοτόμος, Μέλη της Κ.Ε. και της Ν.Ε, η συντονίστρια της Ο.Μ. του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης Κατερίνα Βόσσου, καθώς και Μέλη και φίλοι του κόμματος.
Στην αγορά της Βάρδας, των Λεχαινών και της Ανδραβίδας διαλεχθήκαμε με τους συμπολίτες μας, κάναμε “καταγραφές” των παρατηρήσεών τους και των διαπιστώσεών τους, “σφίξαμε τα χέρια” για να ακουστεί δυνατά η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ παράλληλα επικοινωνήσαμε το πρόγραμμα των δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Ηλεία και για Δίκαιη Κοινωνία και Ευημερία για Όλους.
Στο πλαίσιο της περιοδείας, ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας μας υποδέχθηκε στο Γραφείο του στο Δημαρχείο, όπου σε σύντομη συζήτηση με το Χρήστο Σπίρτζη καταγράφηκε η τρέχουσα θεματική της περιοχής καθώς και η τρέχουσα εκλογική επικαιρότητα.
Η περιοδεία του κλιμακίου, κατέληξε στο Εκλογικό Κέντρο στην Αμαλιάδα, με συναντήσεις με συντρόφους μέλη της Ν.Ε. και της Ο.Μ. Δήμου Ήλιδας και φίλους του κόμματος, καθώς με τον υποψήφιο Βουλευτή Χρήστο Φωτόπουλο.
Οι δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Ηλεία:
📌με την ενίσχυση των νοσοκομείων με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό
📌με την επαναλειτουργία πανεπιστημιακών τμημάτων που θεσμοθέτησε για πρώτη φορά το 2019 η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
📌με τη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, του αγροτικού κόσμου και του τουρισμού
📌με την υλοποίηση κρίσιμων υποδομών, με τον εκσυγχρονισμό και την επαναλειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου, τη συνέχιση των έργων αναβάθμισης των Υφιστάμενων Εγκαταστάσεων και Δικτύων Υποδομών Περιοχής Λίμνης Καϊάφα και του φράγματος Πηνειού, τον εκσυγχρονισμό του φράγματος Αλφειού και την υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου
📌με το ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης και αποκατάστασης των πυρόπληκτων περιοχών και
📌με την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς
βάζουν τέλος στην οπισθοδρόμηση και με όραμα δίνουν ώθηση στον τόπο!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00