Αρχική » Παναγιώτης Ρούνης: Προεκλογικά και χωρίς μελέτες έργα στο Χάβαρι με καταστρατήγηση της θεσμικότητας

Σας γνωστοποιώ ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα γίνονται παρεμβάσεις στην Κοινοτητά μας, δίχως την παραμικρή ενημέρωση μου ως Προέδρος, κατά το δοκούν και χωρίς να υπάρχουν τεχνικές μελέτες. Έργα προεκλογικού χαρακτήρα, όπως η νησίδα χωρίς παροχές ηλεκτροφωτισμού και νερού, χωρίς ανακατασκευή της ασφάλτου και γρανιών, ενώ την ίδια στιγμή σε απαιτήσεις δικές μου για τις ανάγκες της Κοινότητας και των πολιτών, δεν υπάρχει καμία απάντηση. Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει επειδή δεν είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές με τον νυν δήμαρχο κ.Λυμπέρη.

Επιπλέον γίνομαι αποδέκτης πολλών παραπόνων γιατί διαμορφώνουν όπως θέλουν και κόβουν ιδιοκτησίες εκατέρωθεν των αγροτικών δρόμων, αυτοί που έχουν οριστεί τοποτηρητές ένεκα των εκλογων.
Καλή είναι η διαμόρφωση και η διανοιξη των αγροτικών δρόμων κάτι που είχα ζητήσει εγγράφως δεκάδες φορές από τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά δεν είχε γίνει τίποτε με ουσία. Είχα αναφερθει στο θέμα και με προηγούμενες δημόσιες αναφορές μου ζητώντας να δοθεί στο Χάβαρι η σημασία που αρμόζει ως το μεγαλύτερο χωριό του Δήμου..

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έμεινα σταθερός στις αξίες μου και δεν ενέδωσα σε πιέσεις και τελεσιγραφα του τύπου «αν δεν βάλεις μαζί μου δεν βάζεις με κανέναν ή δεν θα κάνω αυτό ή το άλλο», γιατί τι είχατε κάνει μέχρι τώρα κύριε Δήμαρχε, διαφήμιση σας έκανα κάνοντας τον ηλεκτρολόγο, τον υδραυλικό, τον μηχανικό, τον εργάτη ρίχνοντας μόνος μου ακόμη και τις πίσσες και τα έκανα επειδή μπορούσα και επειδή ήθελα να είναι το χωριό μου νοικοκυρεμένο.
Το νοικοκυρεμα του χωριού απαιτεί συννενόηση με την δημοτική αρχή όχι τιμωρία για τυχόν διαφορετικά πιστεύω.
Πώς να λυθούν όλα τα καθημερινά χωρίς να χορηγηθεί η οικονομική ενίσχυση των κοινοτήτων παρά τις καταγγελίες μου στην Περιφέρεια και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και γιατί να θεωρείται ότι ζητιανεύουμε για να παρουσιάζονται ως μεσσίες κάποιοι αντιδήμαρχοι και να παίρνουν τα μπράβο στο χωριό για το δικό μας τρέξιμο;

Ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ για ολους, για να ακούω παράπονά, να δίνω λύσεις, να προσπαθώ, να διεκδικώ και να έρχομαι σε αντιπαραθέσεις αν χρειαστεί για το συμφέρον του τόπου μου.
Γι’ αυτό στις εκλογές του Οκτωβρίου επέλεξα να συμπορευτώ με τον μελλοντικό δήμαρχο Ανδρέα Παπαδάκο. Από λόγια χορτάσαμε ήρθε ο καιρός να δούμε έργα βελτίωσης της ποιότητας ζωής και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για έναν υγιή δήμο. Οι εκλογές φεύγουν, οι πράξεις και τα άτομα μένουν !

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Ρούνης
Πρόεδρος Τ.Κ Χαβαρίου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00