Αρχική » Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ήλιδας, Ανδρέας Παπαδάκος, εύχεται καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ήλιδας, Ανδρέας Παπαδάκος, εύχεται καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις

από Maria Petroutsa

 Ως υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ήλιδας, επιθυμώ να εκφράσω τις θερμές μου ευχές για καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν τις Πανελλαδικές εξετάσεις αυτήν την περίοδο.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μια κρίσιμη φάση στη ζωή κάθε μαθητή, αφού καθορίζουν το μέλλον του. Αναγνωρίζω την προσπάθεια, την αφοσίωση και τον κόπο που έχουν επενδύσει οι μαθητές και οι μαθήτριες καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής τους πορείας και τους εύχομαι να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Με αυτήν την ευκαιρία, επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και το προσωπικό των σχολείων για την προσήλωση και την επίδοσή τους στην εκπαίδευση των μαθητών.

Θεωρώ  ότι η εκπαίδευση αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για την ανάπτυξη μιας κοινωνίας και μιας κοινότητας. Επομένως, δεσμεύομαι να στηρίξω και να προωθήσω την εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα, προσφέροντας τα κατάλληλα εκπαιδευτικά εργαλεία και υποδομές για την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων των μαθητών.

Επιπλέον,  θα στηρίξω την δημιουργία ενός ενεργού και εμπνευσμένου περιβάλλοντος για την εκπαίδευση, προωθώντας τον πολιτισμό, την τέχνη, την αθλητική δραστηριότητα και τις εκπαιδευτικές εκδηλώσεις, προκειμένου να εμπνεύσει και να ενισχύσει τους μαθητές σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

 Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους μαθητές και υπόσχομαι να είμαι πάντα κοντά στην νεολαία!

 Ο Υποψήφιος Δήμαρχος  του Δήμου Ήλιδας

Ανδρέας Παπαδάκος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00