Αρχική » Ο σύλλογος ΥΠΕΡΙΩΝ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ήλιδας.

Ο σύλλογος ΥΠΕΡΙΩΝ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Ήλιδας.

από Maria Petroutsa

Ο ιστορικός σύλλογος ΥΠΕΡΙΩΝ γιόρτασε μαζί με τους μικρούς αθλητές την αλλαγή του χρόνου με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ικανοποιητική ήταν η προσέλευση του κόσμου. Παιδιά που ανήκουν στον σύλλογο ΥΠΕΡΙΩΝ μαζί με τους γονείς τους καθώς και αρκετοί πολιτικοί παράγοντες της περιοχής που τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη αυτή εκδήλωση.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο κ. Χρήστος Λιακόπουλος , μέλος του Δ.Σ ΥΠΕΡΙΩΝ, έδωσε τις ευχές του και τόνισε την συμβολή του συλλόγου ως προς τον αθλητισμό και ως προς το μέλλον της νεολαίας.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Νίκος Φραγκιάς και έδωσε και αυτός με την σειρά του τις ευχές του και τόνισε για άλλη μια φορά την συμβολή του συλλόγου ως προς τον αθλητισμό.

Μετά ακολούθησε η ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης πίτας απο τον Πάτερ Χρήστο της ενορίας του Αγίου Γεωργίου και ο κ. Χρήστος Λιακόπουλος μετέφερε τις ευχές του κ. Καλαματιανού, Βουλευτή Σύριζα, καθώς και του Βουλευτή Πασόκ κ. Κατρίνη, οι οποίοι για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν ευχές απο τους πολιτικούς παράγοντες της περιοχής μας με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Γιάννη Λυμπέρη να παίρνει πρώτος τον λόγο και να δίνει τις ευχές του για την νέα χρονιά και τους μικρούς αθλητές. Ωστόσο λίγο πριν την αναχώρηση του ο κ. Χρήστος Λιακόπουλος του επεσήμανε οτι εδώ και αρκετό διάστημα τους έχουν αφαιρέσει τα γραφεία του ΥΠΕΡΙΩΝ απο το κλειστό Γυμναστήριο Ήλιδας και οτι θα πρέπει σαν Δήμαρχος να επιληφθεί του θέματος. Ο κ. Λυμπέρης απάντησε αμήχανα οτι δεν ήταν η κατάλληλη ώρα για να θιχτεί αυτο το ζήτημα. Εμείς σαν πολίτες ευχόμαστε να υπάρξει κάποια λύση σύντομα!

Στην συνέχεια ακολούθησαν δίνοντας ευχες:

Ο κ. Γιώργος Παναγιωτόπουλος , υποψήφιος Βουλευτής Σύριζα

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος , υποψήφιος δήμαρχος Ήλιδας

Η κ. Άννα Κορτέση, εκπρόσωπος του κ. Ανδρέα Παπαδάκου που κατεβαίνει υποψήφιος Δήμαρχος με την παράταξη Ήλιδα 36. Μάλιστα η κ. Κορτέση έδωσε δώρο στον κ. Φραγκιά μια ατζέντα της παράταξης για να σημειώνει τις επιτυχίες του , όπως ανέφερε!

Η κ. Κλεονίκη Γκουβίτσα, υποψήφια Δήμαρχος Ήλιδας

Ο κ. Φωτόπουλος , πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ανάμεσα τους ήταν και ο κ. Καμαρινός , Αντιπρόεδρος του ΥΠΕΡΙΩΝ. Ο κ. Άκης Χουζούρης , γενικός γραμματέας του ΑΧΕΠΑ 47 Ηλείας . Ο κ. Νικολόπουλος υποψήφιος με την παράταξη Ήλιδα 36.

Στήν συνέχεια οι μικροί αθλητές μπήκαν στην σειρά για να πάρουν κομμάτι απο την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μαζί με έναν λαχνό .

Μετά το μοίρασμα της πίτας έγινε η κλήρωση και 5 τυχεροί μικροί κέρδισαν δώρο.

Και τέλος λίγο αργοπορήμενος κατέφθασε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Εθελοντισμού κ. Νικολακόπουλος και έδωσε και αυτός τις ευχές του.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00