Αρχική » Ο Σύλλογος Γυναικών “Άμπελος” του Αμπελόκαμπου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Ο Σύλλογος Γυναικών “Άμπελος” του Αμπελόκαμπου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

από Maria Petroutsa

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Γυναικών “Άμπελος” απο το χωριό του Αμπελόκαμπου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στον όμορφο χώρο εκδηλώσεων “Αγράμπελις” στην Χαβαρόβρυση.

Οι καλεσμένοι που τίμησαν με την παρουσία τους τον σύλλογο ήταν πολλοί. Οι γυναίκες του Αμπελόκαμπου έχουν δυναμική παρουσία στην περιοχή.

Όταν συγκεντρώθηκε ο κόσμος , ο παπάς του χωριού , Πάτερ Δημήτριος, έψαλε τα τροπάρια της Πρωτοχρονιάς . Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών ήταν δίπλα του. Όλοι οι καλεσμένοι σηκώθηκαν με ευλάβεια , ανάμεσα τους και οι πολιτικοί παράγοντες της περιοχής που παρευρέθηκαν στην γιορτή.

Στην συνέχεια ο πάτερ Δημήτριος έδωσε τις ευχές του και παρέδωσε το μικρόφωνο στη Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νίκη Τσακοπιάκου η οποία με την σειρά της έδωσε τις ευχές της και κάλεσε μετά τους πολιτικούς φορείς που ήταν ανάμεσα στον κόσμο να πουν και αυτοί δυο λόγια.

Πρώτος ανέβηκε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Κατρίνης. Έδωσε τις ευχές του στον σύλλογο Γυναικών και σε όλους του παρευρισκόμενους. Ακολούθησε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Καλαματιανός ο οποίος ευχήθηκε στον Σύλλογο και τόνισε πόσο σημαντική είναι η παρουσία των γυναικών στην ζωή μας.

Σειρά είχε μετά ο Πρόεδρος τησ κοινότητας ο κ. Ανδρέας Νικολάκος . Έδωσε τις ευχές του και απευθύνθηκε με μικρό παράπονο προς τους πολιτικούς , λέγοντας τους να συνεχίζουν να δίνουν το παρών και εκτός προεκλογικής περιόδου, γιατί η περιοχή μας έχει αρκετές ανάγκες.

Ακολούθησε ο καθηγητής κ. Γιάννης Χριστόπουλος, εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης Ήλιδα 36 και του Ανδρέα Παπαδάκου. Ο κ. Χριστόπουλος αφού έδωσε τις ευχές του εκ μέρους του κ. Παπαδάκου , επεσήμανε με αυστηρό τόνο , οτι παρά την απουσία του κ. Παπαδάκου προσωρινά στο εξωτερικό, θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές. Διαλύοντας τις φήμες που ήθελαν τελικά τον κ. Παπαδάκο να απέχει.

Επίσης, από την Παράταξη Ήλιδα 36 παρευρίσκονταν οι Άννα Κορτέση, Χρήστος Νικολόπουλος και Άκης Χουζούρης.

Τέλος τον Δήμο Ήλιδας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος, κ. Χριστοφόρου . Έδωσε τις ευχές εκ μέρους του κ. Λυμπέρη , ο οποίος απουσιάζει επίσης σε επαγγελματικό ταξίδι.

Ο πάτερ Δημήτριος σταύρωσε την πίτα και έκοψε τα κομμάτια με την παραδοσιακή σειρά. Η πίτα ήταν προσφορά του κ. Ανδρέα Παπαδάκου.

Στην συνέχεια ο πάτερ Δημήτριος είπε μια σύντομη προσευχή προ του φαγητού και οι καλεσμένοι άρχισαν το δείπνο.

Την σκηνή στην συνέχεια γέμισαν οι μουσικοί με τον τραγουδιστή Πάνο Βαβίλη να παίρνει τα ηνία και να προσπαθεί να ξεσηκώσει τα πλήθη. Οι πρώτες τολμηρές κατέφθασαν στην πίστα. Και στην συνέχεια ακολούθησαν και άλλοι.

Ο Αμπελόκαμπος είναι το χωριό του Ανδρέα Παπαδάκου , παρόντες ήταν οι συνεργάτες του , μέλη της παράταξης του Ήλιδα 36 και συγγενείς του.

Ο Γιώργος Παπαδάκος μαζί με την Μαρία Κρινά και την Κατερίνα Λεωνιδοπούλου.
Ο κ. Χριστόπουλος με την καλή του φίλη κ. Αυγερινοπούλου.
Ο κ. Χριστόπουλος με την σύζυγό του και την κ. Άννα Κορτέση, επίσης υποψήφια με την παράταξη Ήλιδα 36.
Ο αδερφός του Ανδρέα Παπαδάκου, Κώστας Παπαδάκος.
Ο Κώστας Παπαδάκος με τον κ. Νικολάκο και κ. Κολοτούρο με την σύζυγό του.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονυσία Αυγερινοπουλου. Που δεν δίστασε για άλλη μια φορά να σύρει τον χορό.

Και η υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Αναστασοπούλου έδωσε το παρών .

Η κ. Αναστασοπούλου με την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Τσακοπιάκου και τον πάτερ Δημήτριο.

Σειρά είχε η λαχειοφόρος . Δυο τυχερές κέρδισαν το φλουρί και στην συνέχεια κληρώθηκαν πλούσια δώρα. Οι μικροί μας φίλοι είχαν παραταχθεί στην σειρά και τραβούσαν ένας ένας τα τυχερά νούμερα.

Ο Ανδρέας Παπαδάκος έβαλε το μεγαλύτερο δώρο μια έγχρωμη τηλεόραση, που μαζί με την πίτα βοήθησε στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00