Αρχική » Ο νέος Πρόεδρος του Αστέρα!

Ο νέος Πρόεδρος του Αστέρα!

από Maria Petroutsa

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Α.Ο Αστέρα Αμαλιάδας, ώστε μετά από εκλογική διαδικασία να αναδειχθεί ο νέος Πρόεδρος του Αστέρα. Αρκετοί φίλαθλοι  του Αστέρα καθώς και υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ του  Αστέρα έδωσαν από νωρίς το παρόν.

‘Eκπληξη ωστόσο προκάλεσε και η παρουσία της πρώην Προέδρου του Αστέρα κ. Άννας Κορτέση η οποία ήρθε να συγχαρεί τον νέο Πρόεδρο του Αστέρα κ. Κώστα Παπαδάκο και να λάβει μέρος στην εκλογική διαδικασία.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι φίλαθλοι του Αστέρα στους κ. Σάκη Κότσιφα, Νίκο Τσαγρή, και Γιώργο Βλάχο ύστερα από την επιτυχία τους στις Δημοτικές εκλογές.

Η διαδικασία ήταν σύντομη . Στο σύνολο ψήφισαν 23 συμμετέχοντες. Από την εκλογική διαδικασία αναδείχθηκαν τα νέα μέλη του Δ.Σ του Αστέρα τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς. Οι υποψήφιοι που έλαβαν μέρος ήταν:

Κώστας Παπαδάκος

Βλάχος Γεώργιος του Διονυσίου

Δημητρακόπουλος Ιωάννης

Κότσιφας Διονύσιος

Κρινά Μαρία

Μπίρης Ιωάννης

Νικολάκος Ανδρέας

Παπαδάτος Ανδρέας

Πετρουτσά Μαρία

Σκουρή Καλλιόπη

Τσαγρής Νικόλαος

Παπαδάτος Γεώργιος

Παπανδρικόπουλος Ανδρέας

Τσεριώνης Γεώργιος

Χουζούρης Ιωάννης

Ο κ. Κώστας Παπαδάκος θέλησε να αναλάβει την Προεδρία του Αστέρα. Έχει όρεξη, έχει όραμα και θέλει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την αγορά εξοπλισμού και την διαμόρφωση του χώρου ώστε να μπορεί ο Αστέρας να παίζει με αξιοπρέπεια στην βάση του.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00