Αρχική » Ο Δήμος Ήλιδας στηρίζει έμπρακτα τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση του Μαραθωνίου Ολυμπίας – Άκρως επιτυχημένο το φετινό διήμερο των αγώνων”

Ο Δήμος Ήλιδας στηρίζει έμπρακτα τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση του Μαραθωνίου Ολυμπίας – Άκρως επιτυχημένο το φετινό διήμερο των αγώνων”

από Maria Petroutsa

Ο Δήμος Ήλιδας με ιδιαίτερη χαρά και τιμή συμμετείχε για ακόμα μια χρονιά στην άκρως επιτυχημένη διοργάνωση του «Μαραθωνίου Ολυμπίας 2024».

Οι άνθρωποι του Σωματείου “Μαραθώνιος Ολυμπιας” μετέτρεψαν για ένα διήμερο την Ηλεία σε πρωτεύουσα του δρομικού αθλητισμού της χώρας, με τους αγώνες σε Αμαλιάδα, Πύργο και Αρχαία Ολυμπία να αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το αθλητικό γεγονός του «Μαραθωνίου Ολυμπίας 2024» προάγει τις πανανθρώπινες αξίες του αθλητισμού που γέννησε ο τόπος μας, όπως η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεται, μεταλαμπαδεύοντάς τες στις νεότερες γενιές.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο δήμος μας θα συνεχίσει να στηρίζει το αθλητικό event και τα επόμενα χρόνια.

Τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια σε όσους αθλητές κατάφεραν να διακριθούν, αλλά ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στους αγώνες.

Ο Δήμος Ήλιδας συμμετείχε και στην υγειονομική κάλυψη των αγώνων, μέσω της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας που διαθέτει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00