Αρχική » Ο Δήμος Ήλιδας σε συνεργασία με το Κ.Η.Φ.Η μοίρασαν τρόφιμα την Κυριακή του Πάσχα στους άπορους συμπολίτες μας.

Ο Δήμος Ήλιδας σε συνεργασία με το Κ.Η.Φ.Η μοίρασαν τρόφιμα την Κυριακή του Πάσχα στους άπορους συμπολίτες μας.

από Maria Petroutsa

Η Κυριακή του Πάσχα είναι μια μέρα χαράς όπου συγγενείς και φίλοι συγκεντρώνονται να γιορτάσουν μαζί την Ανάσταση του Κυρίου με ένα πλούσιο τραπέζι με αρκετά εδέσματα. Κάποιοι συμπολίτες μας όμως δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια και έτσι ο Δήμος Ήλιδας σε συνεργασία με το Κ.Η.Φ.Η και δωρητές μοίρασαν τρόφιμα στους άπορους συμπολίτες μας.

 Η κίνηση αυτή μοίρασε χαρά και έδωσε το μήνυμα της αλληλεγγύης  και της αγάπης στους ωφελούμενους του Κ.Η.Φ.Η καθώς και σε συμπολίτες μας που  βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.

Ενώ οι περισσότεροι βρίσκονται με την οικογένεια τους μια τέτοια μέρα, οι εργαζόμενοι του Κ.Η.Φ.Η ,όπως η Υπεύθυνη Λειτουργίας και Κοινωνική Λειτουργός Διονυσία Πατσού- Ηλιοπούλου, η Νοσηλεύτρια Αγγελική Πλέσσα,  η Κοινωνική  Φροντιστής Τριανταφυλλιά Δημητρακοπούλου, το βοηθητικό προσωπικό Λένα Θωμοπούλου και Ηλιάδα Νικολοπούλου , η Διευθύντρια Προσωπικού του Δήμου Ήλιδας Αθανασία Ανδριοπούλου , ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ηλίας Ευσταθόπουλος και ο άμισθος σύμβουλος στα θέματα Παιδείας του Δήμου Ήλιδας Ιωάννης Ντακούλιας, έκαναν ένα μικρό διάλλειμα από το οικογενειακό τραπέζι και ανήμερα του Πάσχα μοίρασαν χαρά στους συμπολίτες μας.

Το γεύμα ήταν πλήρες με κρέας και παραδοσιακά γλυκά όπως αρμόζει στην ημέρα. Αρκετοί πολίτες συγκινημένοι παρέλαβαν τα τρόφιμα γνωρίζοντας ότι δεν είναι μόνοι τους μια τέτοια μέρα.

Στην συνέχεια το προσωπικό συγκεντρώθηκε να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες και να στείλει το μήνυμα της ενότητας και της αλληλεγγύης την ημέρα της Ανάστασης.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00