Αρχική » Ο δήμος Ήλιδας γυρίζει σελίδα! – Θρίαμβος Παπαδάκου στην κεντρική του ομιλία

Ο δήμος Ήλιδας γυρίζει σελίδα! – Θρίαμβος Παπαδάκου στην κεντρική του ομιλία

από Maria Petroutsa

     

Μικροί – μεγάλοι αποθέωσαν τον αυριανό τους δήμαρχο

Ισχυρή εντολή έδωσε το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου σύσσωμος ο λαός της Ήλιδας στον Ανδρέα Παπαδάκο ο οποίος παρακολούθησε την κεντρική του ομιλία στην πλατεία Ελευθερίας. Τα μηνύματα νίκης είναι ξεκάθαρα πλέον από κάθε γωνιά της Αμαλιάδας και από κάθε κοινότητα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την παράταξη του Ανδρέα Παπαδάκου η οποία είναι η μόνη που θα δώσει λύσεις και θα βγάλει από το τέλμα και την απαξίωση, την Αμαλιάδα και όλες τις κοινότητες.

Ο κ. Παπαδάκος φανερά συγκινημένος από την παρουσία των πολιτών ανέβηκε στο βήμα και με λόγια καρδιάς τους ευχαρίστησε θερμά και τους υποσχέθηκε δημόσια ότι δεν θα τους απογοητεύσει και ούτε θα τους προδώσει και ότι την επομένη της εκλογής του,  θα είναι δήμαρχος για όλους και για αυτούς που τον ψήφισαν και για αυτούς που δεν τον ψήφισαν.

  Υγεία – Καθημερινότητα – Νεολαία                                                                                                    

Κατά την ομιλία του την οποία το πολυπληθές κοινό διέκοπτε με συνθήματα και χειροκροτήματα, ο αυριανός δήμαρχος αναφέρθηκε σε σημεία και προτεραιότητες τα οποία περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά του και σχετίζονται με τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, τις προϋποθέσεις που θα δημιουργηθούν για τη νεολαία, την οικογένεια, την ανάδειξη του πολιτισμού, την αξιοποίηση του φυσικού πλούτου και φυσικά την υγεία, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

Το νοσοκομείο της Αμαλιάδας θα ενισχυθεί με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και το Κ.Υ Σιμόπουλου το οποίο υπολειτουργεί και η Πηνεία αποκτά δικό της ασθενοφόρο.

-Θα λύσουμε το πρόβλημα του νερού και θα εισάγουμε ευνοϊκές ρυθμίσεις αποπληρωμής χρεών από παλαιές οφειλές, καθώς δεν έχουν εκδοθεί λογαριασμοί από το 2021 και θα γίνει σύσταση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ήλιδας.

-Άμεση στήριξη της μονογονεικής οικογένειας

-Ο δήμος Ήλιδας θα αποκτήσει ξανά φωνή με την επαναλειτουργία   του Δημοτικού Ραδιοφώνου Αμαλιάδας.

-Επανασύσταση της ιστορικής Φιλαρμονικής του Δήμου μας.

-Τα κτήρια που έχει ο δήμος στην αρμοδιότητά του και ρημάζουν, θα αξιοποιηθούν με τη στέγαση όλων των Σωματείων και συλλογικοτήτων σε αυτά.

-Θα αυξηθούν οι χώροι πρασίνου- ανάπλαση πλατειών

– Μετάβαση του δήμου και των υπηρεσιών του, στην ψηφιακή εποχή.

– Δημιουργία συνεργείου υποστήριξης της καθημερινότητας του πολίτη για την αντιμετώπιση προβλημάτων οδοποιίας, καθαριότητας και  ηλεκτροφωτισμού στην Αμαλιάδα και τις κοινότητες.

-Ο αγροτοκτηνοτροφικός πλούτος θα αξιοποιηθεί όπως πρέπει και προς όφελος των δημοτών, με τη δημιουργία μονάδων επεξεργασίας και προώθησης των προϊόντων.

-Θα εφαρμοστούν ειδικά Προγράμματα για τα Δικαιώματα, την Προστασία και τη Διαχείριση των ζώων.

-Στόχος μας είναι η Λαϊκή Αγορά να εγκατασταθεί σε στεγασμένο και με συνθήκες υγιεινής χώρους.

-Ανακύκλωση των απορριμμάτων με ανταποδοτικό για τους πολίτες όφελος.

-Αξιοποίηση Πηγών Ηλεκτρικής Ενέργειας προς όφελος των πολιτών.

-Η λίμνη Πηνειού αυτό το «διαμάντι» είναι άμεση προτεραιότητά μου και απαίτησή μου για διεθνή διαγωνισμό αξιοποίησής της, που θα συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη όχι μόνο της Πηνείας αλλά και ολόκληρης της Ήλιδας σε συνδυασμό με την ανάπτυξη και ανάδειξη της Αρχαίας Ήλιδας που έχουμε συμπεριλάβει στο πρόγραμμά μας.

-Ο μισθός του δημάρχου θα προσφερθεί για τις ανάγκες του πολίτη !

Ανάγκη για αλλαγή

Οι κάτοικοι του δήμου Ήλιδας φανερά αγανακτισμένοι από το αδιέξοδο και την αφάνεια που έχει οδηγηθεί ο δήμος την τελευταία δεκαετία, καθώς και από τις υποσχέσεις που δέχονται προεκλογικά, αποφάσισαν να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Ανδρέα Παπαδάκο και να του δώσουν τη δυνατότητα την Κυριακή 8 Οκτωβρίου να «ξεκολλήσει» τον τόπο από την κατάντια και την υποβάθμιση που βιώνει λόγω της κακής διοίκησης των προηγούμενων δημοτικών αρχών.

Ακόμη και τα αυτονόητα που χαρακτηρίζουν μια πολιτισμένη κοινωνία, για το δήμο Ήλιδας παραμένουν ζητούμενα, ποιος δεν θυμάται άλλωστε την πολυήμερη διακοπή του νερού στην Αμαλιάδα τον Αύγουστο παρά τα εκατομμύρια που έχουν δαπανηθεί την τελευταία δεκαετία και τόσα άλλα που κατά καιρούς συμβαίνουν…!

Σύνθημα των πολιτών, «φτάνει πια», η Ήλιδα γυρίζει σελίδα και με δήμαρχο τον Ανδρέα Παπαδάκο οδηγείται στην πρόοδο και την ανάπτυξη.

Για τον Ανδρέα Παπαδάκο μίλησε ο Πρωτοπρεσβύτερος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής του Καναδά π. Νικόλαος Αλεξανδρής, ο οποίος εκτός από τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Καναδά κ.κ. Σωτηρίου για καλή επιτυχία στον Ανδρέα Παπαδάκο, αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το έργο του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00