Αρχική » Ο Δήμαρχος Πύργου στον αγιασμό των Σχολών Μαθητείας ΔΥΠΑ ΕΠΑΣ

Ο Δήμαρχος Πύργου στον αγιασμό των Σχολών Μαθητείας ΔΥΠΑ ΕΠΑΣ

από Maria Petroutsa

  • Παν. Αντωνακόπουλος: «Η δύναμη της γνώσης διαβατήριο για μια καλύτερη ζωή»

Στον αγιασμό στις Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ – πρώην ΟΑΕΔ) Πύργου παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. Τον κ. Αντωνακόπουλο, υποδέχτηκε στο χώρο η διευθύντρια της ΔΥΠΑ ΕΠΑΣ Πύργου Όλγα Κίτσου με το τακτικό και έκτακτο προσωπικό των Σχολών Μαθητείας, ενώ το παρών έδωσε και ο πρώην Διευθυντής στο Δημόσιο ΙΕΚ-ΟΑΕΔ Πύργου, Παναγιώτης Σκαρτσιάρης.


Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος Β’ που ευχήθηκε σε εκπαιδευτικούς και σπουδαστές «μια καλή και δημιουργική χρονιά».
Παίρνοντας το λόγο ο κ. Αντωνακόπουλος ευχήθηκε σε όλους «καλή χρονιά με αισιοδοξία και γνώσεις». Μίλησε για τη δύναμη της γνώσης αλλά κυρίως της εξειδίκευσης που δίνει το διαβατήριο για μια καλύτερη ζωή. «Εδώ είναι ο χώρος της εφαρμοσμένης γνώσης. Τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτιούνται με προσπάθεια και αγώνα» τόνισε χαρακτηριστικά στους νέους σπουδαστές, με τη συμβουλή να χρησιμοποιήσουν το χρόνο τους όσο πιο δημιουργικά γίνεται για να έχουν τα εφόδια ενός καλύτερου μέλλοντος.

  • Αμέσως μετά ο κ. Αντωνακόπουλος συνοδευόμενος από την διοικητική υπάλληλο Διονυσία Κατσικονούρη – και πρόεδρο του ΔΟΠΠ – επισκέφθηκε το Γραφείο απασχόλησης ΚΠΑ2 ΔΥΠΑ Πύργου, όπου συναντήθηκε με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Βασίλη Καλογερόπουλο και τους υπαλλήλους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00