Αρχική » Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ Α.Π.Θ. κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ Α.Π.Θ. κ.κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ

από Maria Petroutsa

“Βαρυσήμαντο γεγονός για την Ηλεία

η επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη”

Σημαντικές στιγμές ζει η Ηλεία με την επίσκεψη της Α.Π.Θ. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου τον οποίο υποδέχτηκε, καθώς και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου ,στο αεροδρόμιο ο βουλευτής του Νομού μας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων και τον συνοδεύει στις επισκέψεις του στους δήμους του Νομού.

Ο κ. Νικολακόπουλος είχε την τιμή να καλωσορίσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη και όπως είπε αποτελεί τιμή και χαρά για τους Ηλείους η επίσκεψή του στον Νομό μας.

Ακτινοβόλος προσωπικότητα

«Εκ μέρους όλων των Ηλείων αλλά και ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, θέλω να εκφράσω την αγάπη και τον σεβασμό μου στο πρόσωπο του Παναγιωτάτου. Η παρουσία του στο Νομό μας αποτελεί βαρυσήμαντο γεγονός και θα μείνει στην ιστορία ως μοναδικό γεγονός έκφρασης της αγάπης και της στοργής του προς τους Ηλείους πολίτες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολακόπουλος και συμπλήρωσε: «Σε δύσκολους καιρούς, με πλείστα προβλήματα που βρίσκεται αντιμέτωπος ολόκληρος ο πλανήτης, αισθανόμαστε ιδιαιτέρως τυχεροί που ο Κύριος έχει δώσει την ευλογία του στον Πατριάρχη μας, με την ακτινοβόλο προσωπικότητά του να προΐσταται της Αγιωτάτης Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Η ακτινοβόλος προσωπικότητά του και οι ενέργειές του δια της Διακονίας του, προβάλλουν την έννοια και την σημασία της Ορθοδοξίας, ενώ παράλληλα ενισχύουν τον απανταχού Ελληνισμό αναδεικνύοντας την οικουμενικότητα του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως».

Ο Ηλείος Κοινοβουλευτικός τόνισε ότι οι Ηλείοι είναι ευγνώμονες, όπως αποδεικνύεται και από την υποδοχή, για την παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Ηλεία και ευχήθηκε η παραμονή του στο Νομό μας να είναι εποικοδομητική.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Νικολακόπουλος είχε την χαρά και την τιμή να συναντήσει πριν από περίπου ένα χρόνο τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο Φανάρι, όταν είχε επισκεφθεί το Οικουμενικό Πατριαρχείο, πάλι ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων με αφορμή την παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την Ορθοδοξία αλλά και για θέματα που άπτονται των δραστηριοτήτων που έχει αναπτύξει το Πατριαρχείο για την εκπαίδευση και το περιβάλλον.   

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00