Αρχική » Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΛΙΔΑΣ: Εθιμοτυπική συνάντηση και…επί τάπητος τα προβλήματα της αγοράς

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΛΙΔΑΣ: Εθιμοτυπική συνάντηση και…επί τάπητος τα προβλήματα της αγοράς

από Άκης Χουζούρης

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν ο βουλευτής του νομού μας Ανδρέας Νικολακόπουλος και το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας. Αν και η επαφή του βουλευτή με τον εμπορικό κόσμο του δήμου είναι συνεχής, στη συνάντηση με το νέο Συμβούλιο του Συλλόγου δόθηκε η δυνατότητα να τεθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους επαγγελματίες και την λειτουργία της αγοράς, καθώς και προτάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Τόσο ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φώτης Νικολόπουλος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου, ενημέρωσαν εκτενώς τον βουλευτή για τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει, απόρροια των διεθνών εξελίξεων, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και τοπικά ζητήματα, καθώς είναι γνωστό ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλιδας έχει ενεργή δράση σε θέματα που αφορούν τον τόπο.

Έντονος ήταν ο προβληματισμός για την ενεργειακή κρίση και τις συνέπειες αυτής, ενώ εκφράστηκε ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι με τα ‘κόκκινα δάνεια’, συζητήθηκαν φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα, καθώς επίσης και ο ρόλος που πρέπει να έχει ο ΟΑΕΔ στο θέμα της στήριξης της εργασίας.

Και τοπικά ζητήματα…

Από την πλευρά του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράστηκε επίσης έντονος προβληματισμός για τις τηλεφωνικές απάτες, όπου και καταγράφονται αυξημένα κρούσματα το τελευταίο διάστημα με ‘θύματα’ κυρίως επαγγελματίες του νομού, με τον κ. Νικολακόπουλο να καλεί το συμβούλιο να επιστήσει την προσοχή σε όλα τα μέλη του και σε συνεργασία και με τις αστυνομικές αρχές να αντιμετωπιστούν τέτοια φαινόμενα.

Επιπλέον, συζητήθηκε και το θέμα της λειτουργίας του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και της υγειονομικής περίθαλψης στο νομό μας, καθώς και το τι μέλλει γενέσθαι μετά την απομάκρυνση των πανεπιστημιακών σχολών.

Ο Ηλείος κοινοβουλευτικός ενημέρωσε για όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα για τους επαγγελματίες και την αγορά, καθώς και για το τι δρομολογείται προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα που αφορούν ολόκληρη την κοινωνία, ενώ και ο ίδιος θα προχωρήσει σε παρεμβάσεις για θέματα του Συλλόγου, ενώ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν από κοινού να υπάρχει διαρκής επικοινωνία και συνεργασία, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, ώστε να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00