Αρχική » Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

από Maria Petroutsa

“Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την Ηλεία μας”

Επίσημα, με την ορκωμοσία της νέας Βουλής το πρωί της Δευτέρας, ξεκίνησε η νέα Κοινοβουλευτική περίοδος με την Νέα Δημοκρατία στην δεύτερη θητεία της ως κυβέρνηση.
Ο πρώτος βουλευτής του νομού μας Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος ανανέωσε την βουλευτική του θητεία με την στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών της Ηλείας, δεν έκρυψε την συγκίνησή του, συναισθανόμενος και το βάρος της ευθύνης απέναντι στους Ηλείους και τον τόπο του, επαναλαμβάνοντας αυτό που έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή για σκληρή δουλειά έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τον τόπο.
Αμέσως μετά την ορκωμοσία του σε δήλωσή του ανέφερε:
«Δώσαμε τον όρκο μας και ξεκινάμε μία ακόμη Κοινοβουλευτική περίοδο, με στόχο να υπηρετήσουμε πάνω απ’ όλα την πατρίδα μας, να υπηρετήσουμε τον τόπο μας, για να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε στην προηγούμενη θητεία, για να κάνουμε όλα αυτά που απαιτούνται για να πάει ο τόπος μπροστά. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη εμπειρία αλλά και μεγαλύτερη διάθεση. Η ισχυρή εντολή που έλαβε η Νέα Δημοκρατία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και η μεγάλη στήριξη των πολιτών στο πρόσωπό μου, αποτελεί χρέος και μεγάλη ευθύνη απέναντί τους. Δεν φοβήθηκα ποτέ την ευθύνη, αντιθέτως θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τον κάθε πολίτη ξεχωριστά, θα αγωνιστώ για τον τόπο μας που αξίζει να προχωρήσει ακόμη πιο δυνατά. Ευχαριστώ και πάλι όλους τους Ηλείους για την εμπιστοσύνη τους και συνεχίζουμε μαζί και τη νέα τετραετία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00