Αρχική » Ο Ανδρέας Παπαδάκος γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη στο χωριό του, τον Αμπελόκαμπο

Ο Ανδρέας Παπαδάκος γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη στο χωριό του, τον Αμπελόκαμπο

από Maria Petroutsa

Μεγάλη γιορτή για το χωριό του Αμπελόκαμπου αποτέλεσε η ημέρα της Τσικνοπέμπτης. Ο Πρόεδρος του χωριού Ανδρέας Νικολάκος καθώς και ο Σύλλογος Γυναικών με την Πρόεδρο Νίκη Τσακοπιάκου έστησαν ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του χωριού.

Αρκετοί ήταν όπου προτίμησαν αποκριάτικη αμφίεση τηρώντας το έθιμο. Ο κ. Νικολάκος και η κ. Τσακοπιάκου εντυπωσίασαν με την αμφίεση τους.

Φυσικά από την μεγάλη γιορτή αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Ανδρέας Παπαδάκος, του οποίου ο Αμπελόκαμπος αποτελεί τον τόπο καταγωγής του και είναι ιδιαίτερα δεμένος συναισθηματικά με το χωριό και τους κατοίκους του. Ο κ. Παπαδάκος συνοδευόταν από τους άμεσους συνεργάτες του από το προσωπικό του γραφείο και τον Αστέρα.

Κάθισε με τον Πρόεδρο του χωριού Ανδρέα Νικολάκο και συχνά χαιρετούσε τον κόσμο στα υπόλοιπα τραπέζια. Ιδιαίτερα ενεργός με το κινητό του κατέγραφε ευχάριστα στιγμιότυπα από την γιορτή.

Σημαντική ήταν και η σύντομη  επίσκεψη του Δημάρχου κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου μαζί τον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Τσεριώνη και τον Πρόεδρο Κοινότητας Αμαλιάδας Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Ο κόσμος τους δέχτηκε με ενθουσιασμό. Ο κ. Παπαδάκος και ο Πρόεδρος Νικολάκος τους καλωσόρισαν και έκατσαν για λίγο μαζί πίνοντας ένα κρασί. Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες και στην συνέχεια ο κ. Χριστοδουλόπουλος αποχώρησε ώστε να καλύψει όλες τις γιορτινές του υποχρεώσεις.

Παραδοσιακοί χοροί παρουσιάστηκαν στο κέντρο της πλατείας του χωριού  που προκάλεσαν γέλιο και θαυμασμό σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι αργά το απόγευμα τιμώντας στο μέγιστο  την παραδοσιακή γιορτή της Τσικνοπέμπτης.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00