Αρχική »  Ορίστηκαν τα Διοικητικά Συμβούλια σε Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, ΔΕΥΑΠ και ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ                                     

 Ορίστηκαν τα Διοικητικά Συμβούλια σε Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, ΔΕΥΑΠ και ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ                                     

από Maria Petroutsa

ΕΞΕΛΗΓΗΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΕ ΦΟΔΣΑ, ΔΙΑΒΑΘΜΙΔΙΚΟ

*Συγκροτήθηκαν οι σχολικές επιτροπές

Ορίστηκαν με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης την Παρασκευή 19.01.24 τα Διοικητικά Συμβούλια της ΔΕΥΑΠ, της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε ο ορισμός των μελών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας καθώς και οι εκπρόσωποι στο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ)

ΔΕΥΑΠ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΠ  αποτελείται από έντεκα (11) μέλη, τα οποία ορίζονται μαζί με τους αναπληρωτές τους από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Πρόεδρος Εξελέγη η Δημοτική Σύμβουλος  κ Αλικάκη – Τζανέτου Σπυριδούλα ενώ τακτικά μέλη από την πλειοψηφία οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  κ. Αθανασόπουλος Παντελεήμων, Τζουανόπουλος Δημήτριος, Κωνσταντόπουλος Σπυρίδωνας και  Τσαμπρινός Αθανάσιος με αναπληρωτές τους κ Βέρροιος Γεώργιος, Λιακόπουλος Βασίλειος, Μπαγιώργου – Κλωνάρη Ελένη και  Φάμελος Βασίλειος.

Από την μειοψηφία τακτικοί οι κ Αντωνακόπουλος Τάκης ΚΑΙ Μπαλάσκας Γιάννης με αναπληρωτές τους κ. Αργυρόπουλο Γιάννη και Μπέλτσο Διονύσιο.

Από το Εργατικό Κέντρο Πύργου που επιλέγει ως φορέας που θα συμμετάσχει στο Δ.Σ. τακτικός ο κ Βένδρας Ιωάννης με αναπληρωματικό τον κ Ορφανό Νικόλαο ενώ από τους εργαζομένους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης  τακτικός ο κ. Κολόκας Χρήστος  με αναπληρωματικό τον κ. Βένδρας Ιωάννης. Από τους Δημότες ως τακτικοί οι κ.  Σωτηρόπουλος Βασίλειος και Ανδριόλας Γεώργιος, με αναπληρωματικούς τους κ Βορλόκα Γεώργιο και  Παρασκευόπουλο Ιωάννη.

Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο

Στο εφταμελές Διοικητικό Συμβούλιο  του ΝΠΔΔ «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου», εξελέγησαν, μετά από πρόταση της πλειοψηφίας,  Πρόεδρος ο κΝικολούτσος Κων/νος (δημότης), αντιπρόεδρος ο κ Γαλανόπουλος Αλέξιος(δημοτικός Σύμβουλος) και μέλος  η κ  Γεωργιάδη Βασιλική (δημότης).

Αναπληρωτές η Δημοτική Σύμβουλος κ Μπαγιώργου-Κλωνάρη Ελένη και η κ Καραμαλίκη Ελένη (δημότης).

Από την μειοψηφία  τακτικά μέλη οι κ. Αχτύπης Μαρίνης και Βαρελάς Γιάννης με αναπληρωτές τους κ Σκορδαλή Νικόλαο ΚΑΙ Κουτσαντωνάκη Γιάννη.

Από την Τοπική Κοινότητα Κατακόλου Τακτικός ο κ Κολόσακας Φραγκίσκος με αναπληρωματικό τον κ. Μέης Διονύσιος.

Επίσης συμμετέχει και ο  Προϊστάμενος του Λιμεναρχείου Κατακόλου, δηλαδή ο κ   Χαραλάμπους Κων/νος του Σταύρου.

ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ

Με πρόταση της Πλειοψηφίας ορίστηκαν τα μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Πύργου Α.Ε. ΟΤΑ (ΔΕΠ Α.Ε. ΟΤΑ), στο οποίο από την μειοψηφία συμμετέχει ένας Σύμβουλος με τον αναπληρωματικό.

Συγκεκριμένα ως πρόεδρος ορίστηκε η κ Μπαγιώργου – Κλωνάρη Ελένη και αντιπρόεδρος ο κ  Λιακόπουλος Βασίλειος. Από την πλειοψηφία αναπληρωματικός ορίστηκε ο κ Τσαμπρινός Αθανάσιος

Από την μειοψηφία τακτικός ο κ Βαρελάς Γιάννης με αναπληρωματικό τον κ Μπέλτσο Διονύσιο.

Ο κοινωνικός φορέας που επελέγη για να συμμετάσχεί στο Δ.Σ είναι ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηλείας

Από τους Δημότες ως τακτικοί θα συμμετάσχουν οι Καλοπούλου θεοδώρα, Παρασκευοπουλος Ιωάννης, Ξανθουλης Ηλίας με αναπληρωματικούς τους Βέντρα Ιωάννη, Φαμέλου θεοδώρα και Ντάλιου Δήμητρα.

Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ορίστηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «Σχολική Επιτροπή Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πύργου», ενώ εξελέγησαν ως πρόεδρος ο κ  Μαλεβίτης Δημήτριος (δημότης) και αντιπρόεδρος ο κ  Οικονόμου Δημήτριος (δημότης).

Τακτική μέλη της επιτροπής από την πλειοψηφία ορίστηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αλικάκη-τζανετου Σπυριδούλα του Ιωάννη, Μεσσαλάς Δημήτριος του Διονυσίου, Λιακόπουλος Βασίλειος του Θεοδώρου, Βέρροιος Γεώργιος του Παναγιώτη και  Αθανασόπουλος Παντελεήμων του Ιωάννη, με αναπληρωματικούς τους Μπαγιώργου-Κλωνάρη Ελένη του Σταύρου, Φάμελο Βασίλειο του Αναστάσιου, Τσαμπρινός Αθανάσιος του Σπυρίδωνος,

     Κάρδαρη Γεώργιο του Ιωάννη και Τζουανόπουλο Δημήτριο του

     Κωνσταντίνου.

     Από την μειοψηφία ως τακτικά μέλη οι Αντωνακόπουλος Παναγιώτης και

     Αχτύπης Μαρίνης με αναπληρωτές τους Γιάννη Αργυρόπουλο και Αντρέα

     Γαλανόπουλο.                                                              

     Από τους Διευθυντές των Σχολείων ως αρχαιότεροι συμμετέχουν οι    Νικολόπουλος Ευάγγελος – δ/ντης Δ.Σ. Μυρτιάς και Στάμος Νικόλαος – Δ/ντής Δ.Σ. Βουνάργου  με αναπληρωτές τους  Φωτοπουλος Γεώργιος – Δ/ντης 2ου Δ.Σ. Πύργου και Πικέα Γεώργιο – Δ/ντης Δ.Σ. Σκουροχωρίου.

Επίσης συμμετέχει η νηπιαγωγός κ.Μπαΐλου Τασία  από το  9ο Νηπιαγωγείο Πύργου με αναπληρώτρια την κ Σταθοπούλου Ελένη από το 5ο Νηπιαγωγείο Πύργου.

Ως τακτικό μέλος στην επιτροπή από την Ένωση Γονέων συμμετέχει ο κ Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου με αναπληρωτή την κ Γαλανοπούλου Διονυσία από τον ίδιο σύλλογο.

Ως εκπρόσωποι δημοτών με πρόταση της πλειοψηφίας μαζί με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο συμμετέχουν η κ Μπουγονικολού Ασήμω και η κ Σκουτζούρη Ουρανία με αναπληρωτές τους Κακαλή Γεωργίου, Φαμέλου Θεοδώρα, και Μποσμή Κωνσταντίνο.

Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή

Ο κ. Σκαλτσάς Αντώνης εξελέγη ως πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πύργου, μετά από πρόταση της πλειοψηφίας και η κ. Μπίθα Ευγενία ως αντιπρόεδρος

Τακτικά μέλη από την πλειοψηφία είναι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Μπαγιώργου-Κλωνάρη Ελένη, Μεσσαλάς Δημήτριος, Τζουανόπουλος Δημήτριος, Φάμελος Βασίλειος και Τσαμπρινός Αθανάσιος.

Αναπληρωματικά μέλη οι Κάρδαρης Γεώργιος, Αθανασόπουλος Παντελεήμων, Λιακόπουλος Βασίλειος και Βέρροιος Γεώργιος.

Από την μειοψηφία τακτικά οι Αχτύπης Μαρίνος και Αθανάσουλας Χρήστος και αναπληρωματικά οι Γιάννης Βαρελάς και Σκούτας Γεώργιος.

Ως αρχαιότεροι Διευθυντές τακτικά μέλη  οι Μαρμαρινού Αικατερίνη (Δ/ντρια 3ου Γυμν. Πύργου) και Πετρόγιαννη Αγγελική (Δ/ντρια ΕΕΕΕΚ) με αναπληρωτές τους

Ταυλόπουλο Αριστείδη (Δ/ντη ΓΕΛ Καράτουλα) και Φωτεινόπουλο Γεώργιο (Δ/ντη  1ου ΓΕΛ Πύργου)

Από την Ένωση Γονέων ως τακτικό μέλος ο κ. Κλουκίνας Παναγιώτης (1ο Γυμν Πύργου) με αναπληρωτή την κ Κολλιοπούλου Ρεβέκα (1ο Γυμν Πύργου).

Από  τους μαθητές τακτικό μέλος η μαθήτρια κ Βασιλακοπούλου Κατερίνα με αναπληρωτή τον κ Σπυρογιάννη Νικόλαο.

Μαζί με τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο τακτικά μέλη στην επιτροπή οι Δημότες Γιαννοπούλου Λεμονιά και Φάμελος Κωνσταντίνος με αναπληρωτές τους Ντάλιου Δήμητρα, Σκουτζούρη Ουρανία και Τσιγκρέλη Αθανάσιο.

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας ορίστηκε ο Αντιδήμαρχος κ. Κόρδας Θεόδωρος ενώ επιλέγησαν το Εργατικό Κέντρο Πύργο και ο Εμπορικός Σύλλογος ως οι δύο φορείς που θα συμμετάσχουν στην επιτροπή. 

ΦΟΔΣΑ

Ο Δήμαρχος Πύργου Καννής Στάθης και οι Αντιδήμαρχοι Φάμελος Βασίλειος, Θεοδώρου Νικόλαος και Παναγόπουλος Βασίλειος εξελέγησαν ως τακτικοί αντιπρόσωποι στο Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων με αναπληρωματικούς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μεσσαλά, τους  Αντιδημάρχους  Δημήτρη Τζουανόπουλο και Θεόδωρο Κόρδα και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Γεώργιο Βέρροιο.

Από την μειοψηφία εξελέγη ως τακτικό μέλος ο κ Αντωνακόπουλος Παναγιώτης με αναπληρωτή τον κ Αχτύπη Μαρίνο.

Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος

Από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου εξελέγησαν ως τακτικά μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Ύδρευσης Ν Ηλείας Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος οι Λιακόπουλος Βασίλειος και Κυριαζής Επαμεινώνδας με αναπληρωτές τους Αθανασόπουλο Παντελεήμων και Κωνσταντόπουλο Σπυρίδων.

Από την μειοψηφία ως τακτικός ο κ Αργυρόπουλος Γιάννης με αναπληρωτή τον κ Αντωνακόπουλο Παναγιώτη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00