Αρχική » Το σωματείο των σχολικών καθαριστριών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

Το σωματείο των σχολικών καθαριστριών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του!

από Maria Petroutsa

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο καφέ Ήλιδα οι σχολικές καθαρίστριες έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Η Πρόεδρος του Σωματείου  Δήμητρα Μυλωνά και η Γραμματέας Λεμονιά Σταυλιώτη- Ντάναση, υποδέχονταν τους καλεσμένους και τα υπόλοιπα μέλη του Σωματείου και πρόσφεραν καφέ. Ανάμεσα τους και ο Πρόεδρος Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, κ. Θέμης Γρηγοριάδης.

Επίσημοι καλεσμένοι ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεώνη Γεωργοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικής Μέριμνας Αλέξανδρος Γεωργουλής, ο Αντιδήμαρχος Πηνείας Κώστας Αναγνωστόπουλος, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Γιώργος Κράλλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι απο τα γραφεία των Βουλευτών Κ. Νικολακόπουλου και κ. Κατρίνη.

Σε φιλικό κλίμα έγινε η κοπή της πίτας από όλα τα μέλη του Σωματείου, ενώ τις καλύτερες ευχές τους στο Σωματείο έδωσαν η Θεώνη Γεωργοπούλου και ο Αλέξανδρος Γεωργουλής.

Δυο ήταν οι τυχερές οι οποίες κέρδισαν το φλουρί. Παρέλαβαν τα δώρα τους από την Πρόεδρο, η οποία τους ευχήθηκε καλή τύχη για την νέα χρονιά.

Στην συνέχεια η Θεώνη Γεωργοπούλου αναφέρθηκε στο θέμα πρόσληψης των καθαριστριών, και διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα πράξει ότι είναι δυνατόν για να διευθετηθεί το θέμα τους. Συνομίλησε και με τον Πρόεδρο κ. Γρηγοριάδη , ενώ ο κ. Γεωργουλής κανόνισε άμεση συνάντηση με τα μέλη του Σωματείου στο Δημαρχείο το πρωί της Δευτέρας.

Εμείς ευχόμαστε στις σχολικές καθαρίστριες καλή χρονιά, και να έχουν άμεση εξέλιξη με το θέμα που τους ταλαιπωρεί τόσο καιρό. Ο κλάδος τους είναι πολύ σημαντικός για την υγιεινή των μικρών παιδιών στα σχολεία και το έργο τους είναι ζωτικής σημασίας.

Φωτογραφίες- Ρεπορτάζ για το Μαντάτο

Μαρία Πετρουτσά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00