Αρχική » Οι πραγματικοί υπονομευτές της Εμποροπανήγυρης Στρεφίου

Οι πραγματικοί υπονομευτές της Εμποροπανήγυρης Στρεφίου

από Maria Petroutsa


Εκείνοι που έδιναν μόλις 3% από την Εμποροπανήγυρη Στρεφίου στην Κοινότητα (που η σημερινή Δημοτική Αρχή έκανε 47% αρχικά και 100% τελικώς), εμφανίζονται σήμερα ως τιμητές για την Εμποροπανήγυρη Στρεφίου, διαδίδοντας μάλιστα ασύστολα ψεύδη περί δήθεν ματαίωσής της.
• Επειδή οι ανθυποψήφιοί μας εξακολουθούν να μην κατανοούν την έννοια ορισμένων λέξεων, τους εξηγούμε ότι η μετάθεση ημερομηνίας διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης Στρεφίου τρεις εβδομάδες αργότερα, είναι κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που εκείνοι ερμηνεύουν ως ματαίωση!
• Η Επιτροπή Εμποροπανήγυρης, η οποία τόλμησε και εναρμόνισε τον Κανονισμό με το ισχύον νομικό πλαίσιο, όταν άλλοι έκαναν πανηγύρια σε καθεστώς αδιαφάνειας και προχειρότητας, μιλάει ξεκάθαρα για μετάθεση ημερομηνίας.


• Οι παρατάξεις των κ.κ. Κοτζά και Αηδόνη, οι οποίες και συνέθεσαν τον αντίπαλο εκλογικό συνδυασμό, θα ψηφίσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο για μετάθεση ημερομηνίας ή μήπως έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους;
• Διότι αν σκέφτονται να δημιουργήσουν συνθήκες ματαίωσης της Εμποροπανήγυρης Στρεφίου, θα μας βρουν σθεναρά απέναντί τους. Και εμάς και τον λαό του Στρεφίου.
• Ας γνωρίζουν καλά ότι με τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, εκείνοι είναι οι πραγματικοί υπονομευτές της Εμποροπανήγυρης Στρεφίου.
• Στηρίζουμε την Πρόεδρο της Κοινότητας Στρεφίου, κα Αθανασία Κούρβα, στην άθλια και κατασκευασμένη επίθεση που της έκαναν άνθρωποι οι οποίοι προφανώς θέλουν να επαναφέρουν το παλιό καθεστώς κακοδιαχείρισης και αδιαφάνειας στην Εμποροπανήγυρη. Είναι η Πρόεδρος που προασπίζεται τα συμφέροντα του χωριού της, απέναντι σε τοπικά συστήματα που διαχειρίζονταν προς ίδιον όφελος την Εμποροπανήγυρη.
• Τέλος, εκείνοι που οδήγησαν τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας να απωλέσει τη φορολογική ενημερότητα και να ζημιωθεί πολλαπλώς, που δεν αξιοποίησαν την κινητικότητα για περαιτέρω στελέχωση του Δήμου μας, αφήνοντάς τον μόνο με 40 υπαλλήλους, που καθυστερούσαν τη ΣΑΤΑ και την πάγια προκαταβολή, αφήνοντας τα χωριά μας χωρίς έργα, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00