Αρχική » Οι εργαζόμενοι σε όλες τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ήλιδας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Οι εργαζόμενοι σε όλες τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ήλιδας έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

από Maria Petroutsa

Όλες οι κοινωνικές δομές του Δήμου Ήλιδας που σήμερα -και μετά την κατάργηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης- ανήκουν εξ ολοκλήρου στη νέα αντιδημαρχία Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, παρουσία του συνόλου των εργαζομένων, αλλά και ωφελούμενων.

Ειδικότερα, στη βασιλόπιτα συμμετείχαν εργαζόμενοι του τμήματος Πρόνοιας, του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», του Κέντρου Κοινότητας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, και του ΚΕΠ Υγείας, όλες δομές σήμερα του Δήμου Ήλιδας. 

Την πίτα έκοψαν από κοινού ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Ευσταθόπουλος, ενώ το «παρών» στην όμορφη εκδήλωση έδωσαν ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και πρώην πρόεδρος της Κοινωφελούς κ. Μάκης Παπαγιαννόπουλος και η τέως πρόεδρος κα  Αλεξία Κοτσαύτη – Παπαζαφειροπούλου.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας κατά την ομιλία του ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την συνεργασία τους, αλλά και για το πολύτιμο έργο που επιτελούν στις κοινωνικές υπηρεσίες, σε μία εποχή που η κοινωνία χειμάζεται από τα πολλά και συσσωρευμένα προβλήματα των τελευταίων ετών.

Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να δημιουργήσει μια ξεχωριστή αντιδημαρχία, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικές δομές και στην ανακούφιση που προσφέρουν στους συμπολίτες μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00