Αρχική » ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΟΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

από Maria Petroutsa


«Διαβατήριο» διεκδικήσεων και ανάπτυξης!
• Σειρά επαφών με υπουργούς, βουλευτές και κορυφαίους εκπροσώπους της κυβέρνησης αλλά και της Ορθοδοξίας είχε καθ’ όλη την διάρκεια της τετραετίας ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού

Μια ιδιαίτερα παραγωγική τετραετία, γεμάτη επαφές εντός και εκτός Ηλείας, ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες για τον Νίκο Κοροβέση που έθεσε τις γνωριμίες του στην υπηρεσία του νομού και των πολιτών του.
Ατελείωτα χιλιόμετρα στην Αθήνα αλλά και συναντήσεις με υπουργούς και κυβερνητικά στελέχη είτε στην πρωτεύουσα είτε στην περιοχή μας, έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα αφού άπαντες έδειξαν ενδιαφέρον για την Ηλεία και αποτέλεσαν την βάση της ανάπτυξης και των διεκδικήσεων για την επόμενη ημέρα, καθώς ο νομός και οι ανάγκες του μπήκαν στην πρώτη γραμμή και στην ατζέντα κορυφαίων υπουργείων που πλέον δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην επίλυση των προβλημάτων του.
Εκτός όμως, από τις συναντήσεις στα υπουργεία αλλά και στο γραφείο του στην Ηλεία και στις περιοδείες που πραγματοποίησαν στην περιοχή, πόλος έλξης για κορυφαίους εκπροσώπους της πολιτικής ζωής της χώρας και όχι μόνο έγινε και η οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί ο κ. Κοροβέσης στον Κακόβατο με τους ‘’φιλοξενούμενούς’’ του να εκτιμούν τον ακέραιο χαρακτήρα, την φιλοξενία και την ευγένεια του και να επιλέγουν την περιοχή είτε για να περάσουν λίγες στιγμές ξεκούρασης είτε για να πραγματοποιήσουν σημαντικές συναντήσεις και ραντεβού.
Κοινή συνισταμένη όλων, τα κολακευτικά λόγια με τα οποία αναφέρθηκαν τόσο για τον χαρακτήρα, την αξία και το έργο του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού χαρακτηρίζοντας τον ως τον κατάλληλο άνθρωπο για την Ηλεία όσο και για τις ομορφιές της περιοχής, της οποίας πλέον αποτελούν πρεσβευτές αφού δεσμευτήκαν ότι θα την επισκεφθούν ξανά.
Μεταξύ άλλων, είτε στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, είτε στο πλαίσιο προσωπικής γνωριμίας, ο κ. Κοροβέσης συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον Κώστας Σκρέκα, τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη, την Νίκη Κεραμέως, την Σοφία Ζαχαράκη, την Έλενα Ράπτη, τον Στέλιο Πέτσα, τον Γιώργο Αμυρά, τον Θοδωρή Ρουσόπουλο, την Φωτεινή Πιπιλή κ.α. με θέμα συζήτησης να είναι αποκλειστικά η Ηλεία και η πρόοδος της.
Τέλος, αξίζει να σημειωθούν και οι αλλεπάλληλες επαφές που είχε όλο το προηγούμενο διάστημα ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού τόσο με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κκ Ιερώνυμο όσο και με άλλους εκπροσώπους της Ορθοδοξίας, τόσο στην Ηλεία όσο και στην πρωτεύουσα αλλά και οι ισχυροί δεσμοί που υπάρχουν πλέον μεταξύ τους.
Κατά την διάρκεια της πρώτης συνάντησης του κ. Κοροβέση με τον Αρχιεπίσκοπο στην Αθήνα, συζητήθηκε η προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού και ιδιαίτερα του Προσκυνηματικού τουρισμού στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού να λαμβάνει την δέσμευση στήριξης των ενεργειών από τον μακαριότατο ενώ οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά κατά την διάρκεια της τελετής ενθρόνισης του Μητροπολίτη Ηλείας κ. Αθανασίου αφού ο Αρχιεπίσκοπος μόλις είδε τον Νίκο Κοροβέση κοντοστάθηκε και του είπε πως ανυπομονεί να πάει στον Κακόβατο για φαγητό και να απολαύσει την ομορφιά της θάλασσας και του τοπίου όπως είχε πράξει και στο παρελθόν.
Ο κ. Κοροβέσης, αναμένεται να συνεχίσει και να εντείνει μάλιστα, τις επαφές του τη νέα πενταετία, προσπαθώντας να φέρει αποτελέσματα για τον νομό και τους συμπολίτες του αφού όπως συνηθίζει να τονίζει, «προορισμός και αποστολή μου είναι η Ηλεία!».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00