Αρχική » «Ξεκινάμε τη νικηφόρα πορεία μας για να πάμε την Ολυμπία πιο ψηλά»!

«Ξεκινάμε τη νικηφόρα πορεία μας για να πάμε την Ολυμπία πιο ψηλά»!

από Maria Petroutsa

-Γιώργος Γεωργιόπουλος: «Η ΝΙΚΗ μας είναι βέβαιη, πρέπει όμως να την κάνουμε πολύ μεγάλη»

Μια ενθουσιώδης συγκέντρωση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού «ΟΛΥΜΠΙΑ πιο ψηλά!», την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, σηματοδότησε την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα για τον Δήμαρχο Γιώργο Γεωργιόπουλο και τα στελέχη που τον πλαισιώνουν.

Μιλώντας προς τους υποψηφίους, ο κ. Γεωργιόπουλος περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του προεκλογικού αγώνα, δίνοντας έμφαση στην προβολή του τεράστιου έργου της Δημοτικής Αρχής, το οποίο αποτελεί το πλέον αναμφισβήτητο και αδιάψευστο επιχείρημα, με 25 έργα να εκτελούνται ήδη και πολλά να βρίσκονται στο στάδιο της δημοπράτησης ή της συμβασιοποίησης.

Αναφέρθηκε συνοπτικά στα μεγάλα επιτεύγματα της τετραετίας, το Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης, τις Ο.Χ.Ε & Β.Α.Α, την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τονίζοντας ότι τα περισσότερα από αυτά θα πάρουν σάρκα και οστά μέσα στην επόμενη πενταετία και αυτή η παράταξη δικαιούται να συνεχίσει την υλοποίησή τους. Γι’ αυτό το λόγο κάλεσε τους υποψηφίους να προβάλλουν αυτό το έργο, με υπερηφάνεια, χωρίς διάθεση αντιπαλότητας, με πολιτική ευπρέπεια και σε ήπιους προεκλογικούς τόνους.

Τέλος, ο Δήμαρχος Γιώργος Γεωργιόπουλος, αφού ζήτησε από τους υποψηφίους του Συνδυασμού να εκμεταλλευθούν στο έπακρο αυτό το θετικό κλίμα που είναι παντού εμφανέστατο, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους, καλό αγώνα, με πολιτικό πολιτισμό αλλά και αποφασιστικότητα. Προσεχώς θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00