Αρχική » Ξεκάθαρη υπεροχή Γεωργιόπουλου στις Κοινότητες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

Ξεκάθαρη υπεροχή Γεωργιόπουλου στις Κοινότητες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

από Maria Petroutsa


Μήνυμα ΝΙΚΗΣ στις καθημερινές επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου
Διάχυτο και ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τον Δήμαρχο Γιώργο Γεωργιόπουλο και τον Συνδυασμό του «ΟΛΥΜΠΙΑ πιο ψηλά!» στέλνουν οι κάτοικοι των Κοινοτήτων του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος, μαζί με τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «ΟΛΥΜΠΙΑ πιο ψηλά!» βρέθηκε κοντά στους δημότες μας των Κοινοτήτων, στο πλαίσιο των προεκλογικών εξορμήσεων σε όλο τον Δήμο.


Οι επισκέψεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου από τις Κοινότητες Αγία Κυριακή, Κρυόβρυση και Τσίπιανα της Δημοτικής Ενότητας Λασιώνος. Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και να παρουσιάσει το έργο της τετραετίας, ενώ άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις των κατοίκων. Διαπιστώθηκε το ιδιαίτερα θετικό και ευνοϊκό κλίμα μεγάλης ΝΙΚΗΣ για τον Συνδυασμό «ΟΛΥΜΠΙΑ πιο ψηλά!» που για τη Δημοτική Ενότητα Λασιώνος αναμένεται να είναι σαρωτικό, με μεγάλα ποσοστά σε όλες τις Κοινότητες.


Η Ορεινή και ο Αστράς, τα δυο πανέμορφα ακριτικά χωριά του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα τον Δήμαρχο Γιώργο Γεωργιόπουλο και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού «ΟΛΥΜΠΙΑ πιο ψηλά!», την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023.
Ο συναισθηματικός δεσμός του Γιώργου Γεωργιόπουλου με τα χωριά που γειτονεύουν με τη γενέτειρά του ήταν σε πρώτο πλάνο κατά την επίσκεψή του στις Κοινότητες Λούβρο, Κάμενα και Αρχαία Πίσα, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου συνάντησε παιδικούς φίλους, παλιούς γνώριμους από τα μαθητικά χρόνια και μίλησε από καρδιάς, σε βιωματικό και συναισθηματικό τόνο.


Το κλίμα των συναντήσεων αυτών δείχνει ότι η υπεροχή του Συνδυασμού «ΟΛΥΜΠΙΑ πιο ψηλά!» στις Κοινότητες του Δήμου, είναι εμφανέστατη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00