Αρχική » Νέα παρέμβαση Δημάρχου Πύργου Παν. Αντωνακόπουλου για την παραβατικότητα ανηλίκων στην πόλη

Νέα παρέμβαση Δημάρχου Πύργου Παν. Αντωνακόπουλου για την παραβατικότητα ανηλίκων στην πόλη

από Maria Petroutsa

Διαρκείς είναι οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλου, στην κατεύθυνση ενίσχυσης της αστυνόμευσης προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παραβατικότητα ανηλίκων συγκεκριμένων ευπαθών ομάδων και να ενισχυθεί η ασφάλεια των δημοτών που κατοικούν σε πιο απομακρυσμένες από το κέντρο, γειτονιές της πόλης.
Ο κ. Αντωνακόπουλος ήδη με νέα επιστολή του τόσο στον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, όσο στη Δημοτική Αστυνομία και την Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων Πύργου, καταθέτει εκ νέου το έντονο πρόβλημα που παρουσιάζεται κατόπιν ενημέρωσης που είχε και ο ίδιος από πολίτες, ζητώντας τόσο την πιο συχνή περιπολία σε περιοχές της πόλης, όσο κι από τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν εντονότερα του θέματος.

Το μήνυμα που έλαβε
Πρόσφατα ο κ. Αντωνακόπουλος, μεταξύ άλλων έλαβε μήνυμα από πολίτη της περιοχής της Δεξαμενής για φαινόμενα παραβατικότητας, ομάδας ανηλίκων, που έχουν αναστατώσει τους περίοικους. Μεταξύ άλλων, ο πολίτης στο μήνυμα έγραφε «Σας παρακαλώ, πως μπορείτε να μας βοηθήσετε; Απόψε πάλι μας δημιούργησαν πρόβλημα. Αφού μας πέταξαν δυναμιτάκια στα σπίτια και λεμόνια στα παράθυρα, άνοιξαν το κουτί του Δήμου με τα καλώδια της ΔΕΗ. Άφησαν την περιοχή χωρίς ρεύμα. Ήρθαν από τις βλάβες και η Δημοτική Αστυνομία, εφόσον ενημερώθηκε κι η Αστυνομία. Μπορείτε να μας βοηθήσετε; Θα γίνει κακό εδώ. Σας παρακαλούμε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Φοβόμαστε αυτά τα 17χρονα παιδιά. Είναι παραβατικά. Δεν είναι τα αθώα παιδάκια που απλά πετάνε λεμόνια. Πρέπει να μας καταλάβετε. Δεν φωνάζουμε γιατί είμαστε παράλογοι. Υπάρχει πρόβλημα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν, ο Δήμαρχος Πύργου είχε αποστείλει ανάλογη επιστολή στην Αστυνομική Δ/νση Ηλείας, καθώς και τη Δημοτική Αστυνομία, μετά από ενημέρωση που είχε από τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου για εν γένει παραβατικές κινήσεις σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00