Αρχική » Μόνη λύση η ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας

Μόνη λύση η ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας

από Maria Petroutsa

Του Νίκου Καλάκου, υποψήφιου βουλευτή Ηλείας ΝΔ

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου ο ελληνικός λαός απάντησε με σαφήνεια σε όλα τα διλήμματα που τέθηκαν και έδειξε την ξεκάθαρη προτίμησή του στην πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Το 40,8% με απλή αναλογική ήταν ισχυρή και αδιαμφισβήτητη εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει σε νέες εκλογές -όπως είχε προαναγγείλει εγκαίρως από το 2020- για να αναδειχθεί αυτοδύναμη κυβέρνηση με ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και να μην πειραματιστούμε με κυβερνήσεις «ειδικού σκοπού» ή κυβερνήσεις συνεργασίας με άγνωστο πρωθυπουργό.
Το 40,8% του ελληνικού λαού δήλωσε ξεκάθαρα πως θέλει την Ελλάδα στον δρόμο της οικονομικής ανάπτυξης, των χαμηλών φόρων και των αυξημένων μισθών και συντάξεων, της ισχυρής εθνικής άμυνας και του ψηφιακού κράτους, απορρίπτοντας την επιστροφή στην υπερφορολόγηση και στις πετσοκομμένες συντάξεις του νόμου Κατρούγκαλου.
Το 20% που έλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η απόδειξη πως από το 2019 μέχρι σήμερα δεν εξελίχθηκε σε κόμμα εξουσίας, που θα έκανε σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση, αλλά παρέμεινε ένα κόμμα διαμαρτυρίας, που έχει ξεχάσει ότι κυβέρνησε και που τα στελέχη του καθημερινά εκφράζουν διαφορετικές απόψεις για τη διακυβέρνηση της χώρας, υβρίζοντας διαρκώς τη Νέα Δημοκρατία.
Επειδή όμως η απλή αναλογική ναρκοθέτησε την ισχυρή εντολή του 41% στον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι πολιτικοί του αντίπαλοι και διάφορα παράκεντρα εξουσίας, που θέλουν την Ελλάδα καθηλωμένη στη φτώχεια, θέλουν να στήσουν νέες νάρκες στην αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Για αυτόν τον λόγο, δεν πρέπει να επικρατήσει εφησυχασμός και επανάπαυση εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Η κάλπη είναι άδεια και κάθε ψήφος είναι πολύτιμη.
Στις 25 Ιουνίου δεν ψηφίζουμε για το ποιος θα βγει δεύτερο ή τρίτο κόμμα, ούτε για το ποιος θα μπει στη Βουλή και ποιος θα μείνει απέξω.
Στις 25 Ιουνίου κλείνουμε οριστικά την πόρτα στην εποχή των capital controls και των κλειστών τραπεζών που μας άφησε «προίκα» ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019.
Στις 25 Ιουνίου εκλέγουμε κυβέρνηση για την επόμενη τετραετία και ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία και Κυριάκο Μητσοτάκη, για να πάρει ξανά ισχυρή και καθαρή εντολή αυτοδυναμίας ως το 2027.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00