Αρχική » ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: Δήλωση για το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: Δήλωση για το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας.

από Maria Petroutsa

Συμμερίζομαι απόλυτα την ανησυχία και την αγωνία των τοπικών φορέων που εκφράστηκε στη σημερινή συγκέντρωση, στην οποία δεν κατέστη δυνατόν να είμαι παρών λόγω των υποχρεώσεων μου στη Βουλή.

Η κυβέρνηση δεν έχει ως στόχο την ταχύτερη απονομή της δικαιοσύνης αλλά τον οριζόντιο ακρωτηριασμό υπηρεσιών του Υπουργείου Δικαιοσύνης και την ταλαιπωρία των κατοίκων και των επαγγελτιών του νομού.

Όπως έπραξε με τα πανεπιστημιακά τμήματα της Ηλείας , βγάζοντας το νομό μας από το χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ‘οπως σχεδιάζει να κάνει προφανώς και με τα νοσοκομεία.

Την αναστολή λειτουργίας δημόσιων δομών, ο κ. Μητσοτάκης την βαφτίζει «μεταρρύθμιση», απαξιώνοντας με αυτό τον τρόπο κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια.

Είναι κάτι που άλλωστε κατέστησα  σαφές και με την παρουσία μου στο Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας  και στην συνάντηση που οργάνωσε ο Δήμος, ότι δεν είναι αποδεκτή καμία αλλαγή στη λειτουργίας του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας και των άλλων δικαστηρίων πέρα από τη στελέχωσή τους και την επίλυση των προβλημάτων στις υποδομές τους.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Κατρίνης                                             

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00