Αρχική »  Μια υπέροχη βραδιά στον Πύργο με τον Μίλτο Πασχαλίδη!

 Μια υπέροχη βραδιά στον Πύργο με τον Μίλτο Πασχαλίδη!

από Maria Petroutsa

Ν. Κοροβέσης: Η Φλόγα Πολιτισμού της Περιφέρειας σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές του καλοκαιριού

Μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια του, αλλά και τα πιο αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα από όλους μας έντεχνα κομμάτια της ελληνικής δισκογραφίας, αφιέρωσε στο κοινό του Πύργου, ο χαρισματικός ερμηνευτής Μίλτος Πασχαλίδης το βράδυ της Τετάρτης, σε μια υπέροχη συναυλία που διοργάνωσε ο τομέας Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία του Πύργου! Τραγούδια με τα οποία ερωτευτήκαμε, διασκεδάσαμε, χωρίσαμε, πονέσαμε, που απογείωσαν κάθε συναίσθημα! Μια βραδιά γεμάτη χαρά, αισιοδοξία, μοναδικές μουσικές και ατελείωτο κέφι, με τα καφέ της πόλης όλα γεμάτα, από τις στιγμές εκείνες που χαίρεσαι να βλέπεις τον Πύργο να “ξαναζωντανεύει” . Τον Μίλτο Πασχαλίδη αλλά και το κοινό, καλωσόρισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης, τονίζοντας ότι η “Φλόγα Πολιτισμού” της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, είναι και πάλι εδώ, αυτή τη φορά στον Πύργο σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές του καλοκαιριού , με ξεχωριστές πάντα βραδιές πολιτισμού, θέλοντας να φέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία, με στόχο να δώσει την ευκαιρία στους Ηλείους να απολαύσουν κορυφαίους καλλιτέχνες.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης , χαρισματικός καλλιτέχνης και ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος , ξεσήκωσε το κοινό του Πύργου, με την νεολαία να έχει περικυκλώσει τη σκηνή και να τραγουδά μαζί του τραγούδια ‘σταθμούς” που μας έκαναν να τον αγαπήσουμε και να τον ξεχωρίσουμε από όλη την προσωπική του καλλιτεχνική πορεία και δισκογραφία όπως . Σ’ τα Είπα Όλα», «Πεθαμένες Καλησπέρες», «Κακές Συνήθειες», “Φωτιά μου”, “Πηνελόπη” και εκατοντάδες κόσμου να τραγουδούν μαζί του “… όλους τους ξέμπαρκους τους τρώει το σαράκι κι όσοι ταξίδεψαν ζηλεύουν την Ιθάκη…” αλλά και δεκάδες τραγούδια ελλήνων συνθετών και ποιητών μας, ενώ όταν ερμήνευσε ανατριχιαστικά υπέροχο το έπος του Νίκου Ξυλούρη “Ζάβαρακατρανέμια” σε μουσική του Γιάννη Μαρκόπουλου, ο Μίλτος σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στο κοινό. Ήταν μια βράδιά που πραγματικά τα είχε όλα, καθώς ο Πασχαλίδης επέλεξε να τραγουδήσει τον “ανθό” της ελληνικής δισκογραφίας. Επίσης το δικό του στίγμα έδωσε στην συναυλία και ο «δικός» μας ταλαντούχος νεαρός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Γιάννης Κορίζης , καλεσμένος του Μίλτου Πασχαλίδη με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο πρώτο του άλμπουμ “Χάρτινα Καράβια”.

Μαζί με το Μίλτο Πασχαλίδη έπαιξαν οι μουσικοί Θύμιος Παπαδόπουλος – Πνευστά, Πάρις Περυσινάκης – Λύρα, Μαντολίνο, Νίκη Γρανά – Ακορντεόν, Τραγούδι, Γιάννης Μπελώνης – Πιάνο, Ηλίας Δουμάνης – Τύμπανα, Μίμης Ντούτσουλης – Μπάσο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00