Αρχική » Μια διαφορετική Κουρούτα θα αντικρίσουν οι επισκέπτες το φετινό καλοκαίρι – Ολοκληρώνονται τα έργα πλήρους ανακαίνισης των υποδομών της

Μια διαφορετική Κουρούτα θα αντικρίσουν οι επισκέπτες το φετινό καλοκαίρι – Ολοκληρώνονται τα έργα πλήρους ανακαίνισης των υποδομών της

από Maria Petroutsa


Ένα μεγάλο έργο ολοκληρώνει στην Κουρούτα ο Δήμος Ήλιδας μέσα στο επόμενο διάστημα, που εκτελείται στο πλαίσιο του έργο αντιρρύπανσης και παράκτιας προστασίας.
Πρόκειται για τις εργασίας δημιουργίας οδών ήπιας κυκλοφορίας και πλήρους ανακατασκευής των οδοστρωμάτων στον παραλιακό οικισμό της Αμαλιάδας.


Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για την υλοποίησή του πραγματοποιούνται στην Κουρούτα εργασίες πλακοστρώσεων, φωτισμού, πεζοδρομήσεων, ασφαλτοστρώσεων και καλλωπισμού, ενώ σημαντικές παρεμβάσεις έγιναν και στο αποχετευτικό δίκτυο, λύνοντας έτσι ένα χρόνιο πρόβλημα του αντιμετώπιζε ο οικισμός.
Πλέον η παραλία της Κουρούτας διαθέτει σύγχρονες υποδομές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των κατοίκων, των επισκεπτών, των επιχειρηματιών, αλλά και των τουριστών που επιλέγουν μία από τις ομορφότερες περιοχές της χώρας για τις διακοπές τους.


Με την ολοκλήρωση του έργου, η Κουρούτα ενδυναμώνει την θέση της στον τουριστικό χάρτη και βάζει τις βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη, με στόχο πάντα την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00