Αρχική » Με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο συντάσσεται και η κ. Πέπη Γριβάκη

Με τον Δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο συντάσσεται και η κ. Πέπη Γριβάκη

από Maria Petroutsa

Στο πλευρό του Δημάρχου Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλου θα είναι στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου και η κ. Σπυριδούλα (Πέπη) Γριβάκη, απόφοιτος Χρηματοικονομικών σπουδών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, από το Surrey University, της Μ. Βρετανίας. Εργάζεται ως Senior Manager στην Ernst & Young, στον τομέα διαχείρισης έργων πληροφορικής σε τράπεζες και χρηματοοικονομικούς οργανισμούς.  

Στη δήλωση συμμετοχής της στο συνδυασμό της παράταξης ΝΕ.Δ.Α. ανέφερε ότι «αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό του δημάρχου Κώστα Αλεξανδρόπουλου διότι συμμερίζομαι απόλυτα τον αγώνα του για την ανάπτυξη του τόπου, όπου μεγάλωσα, τον τόπο που αγαπώ και θέλω την προκοπή του. Το ήθος, η προσωπικότητα του κ. Αλεξανδρόπουλου και το γεγονός ότι είμαι πλέον υπερήφανη για τη Ζαχάρω, όπως και η κόρη μου που τη βλέπω να λάμπει όταν μιλάει για τον τόπο της, είναι οι πρόσθετοι λόγοι που μου επιβάλλουν να συμμετέχω μαζί του στη μάχη για το μέλλον της αγαπημένης μας Ζαχάρως». 

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την κ. Γριβάκη για τα θερμά της λόγια και την καλωσόρισε στην παράταξη του λέγοντας ότι «είναι μεγάλη μου χαρά να βλέπω νέους, δραστήριους και δυναμικούς ανθρώπους να συμμετέχουν στα κοινά με στόχο την ανάπτυξη του τόπου που τόσο αγαπούν και στον οποίο βλέπουν το μέλλον της νέας γενιάς. Εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00