Αρχική » Με αισιοδοξία ξεκίνησε, από το Ανήλιο, την περιοδεία του στις κοινότητες του δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας ο Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος με τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού ΝΕ.Δ.Α

Με αισιοδοξία ξεκίνησε, από το Ανήλιο, την περιοδεία του στις κοινότητες του δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας ο Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος με τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού ΝΕ.Δ.Α

από Maria Petroutsa

Με αισιοδοξία ξεκίνησε, από το Ανήλιο, την περιοδεία του στις κοινότητες του δήμου Ζαχάρως-Φιγαλείας ο Δήμαρχος Κώστας Αλεξανδρόπουλος με τους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού ΝΕ.Δ.Α., το βράδυ της 23ης Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Γιώργος Λαμπρόπουλος, υποψήφιος στη δημοτική κοινότητα Ανηλίου με τη ΝΕ.Δ.Α., χαιρέτισε και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους.

Οι κάτοικοι του Ανηλίου που παραβρέθηκαν «αγκάλιασαν» την επίσκεψή του Δημάρχου στο όμορφο χωριό τους, άκουσαν όσα είχε να τους πει και έθεσαν τις ερωτήσεις τους για προβλήματα που τους απασχολούν. Ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο για τις ολοκληρωμένες μελέτες που αφορούν την περιοχή, οι οποίες αναμένεται να υλοποιηθούν την προσεχή πενταετία, με σκοπό τη βελτίωση της λειτουργικότητας του χωριού.

Ένα από τα θέματα που τέθηκαν από τους κατοίκους ήταν η προ μηνών τοποθέτηση διπλών μεταλλικών μπαρών, στη γέφυρα ρέματος Ανηλίου επί της Ε.Ο Πύργου- Κυπαρισσίας, οι οποίες εμποδίζουν την ορατότητα των οδηγών με κατεύθυνση από τον οικισμό προς Ζαχάρω και Κυπαρισσία, και θέτουν σοβαρό θέμα ασφάλειας.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι έχει επανειλημμένα καλέσει την αρμόδια εταιρία και έχει υποβάλει προτάσεις για την αποκατάσταση του προβλήματος προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Σε αυτή τη φάση αναμένει απάντηση στην τελευταία πρόταση που υπέβαλε, με την οποία αιτείται μια εκ νέου μελέτη που θα εξασφαλίσει την προστασία των οδηγών, αντίστοιχη με εκείνη που βελτίωσε την κατάσταση με την λήψη των κατάλληλων μέτρων προστασίας, μειώνοντας τα ατυχήματα, στην ΕΟ Πατρών-Πύργου. «Θα επιμείνουμε έως ότου λυθεί οριστικά το πρόβλημα«, τόνισε ο Δήμαρχος κλείνοντας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00