Αρχική » Μία ακόμα συνάντηση του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

Μία ακόμα συνάντηση του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα

από Maria Petroutsa

Μία ακόμα συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Χάρη Δούκα είχε στην Πάτρα ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και μέλη της Δημοτικής του αρχής, στο πλαίσιο της ενημέρωσης εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από τη Δυτική Ελλάδα για τις επικείμενες εκλογές της ΚΕΔΕ.

Στη συνάντηση της Πάτρας, ο δήμαρχος Ήλιδας συνοδευόταν από τον αναπληρωτή δημάρχου και αντιδήμαρχο Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας, Προσέλκυσης Επενδύσεων και Εξωστρέφειας κ. Μάκη Παπαγιαννόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Υποδομών, Πολιτικής Προστασίας και Υδάτινων Πόρων κ. Κώστα Τσεριώνη, οι οποίοι είναι και εκ των εκπροσώπων του Δήμου Ήλιδας στις επικείμενες εκλογές της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας.  

Ο κύριος Δούκας ανέλυσε στους παριστάμενους το πλάνο του για την επόμενη πενταετία στο κορυφαίο συλλογικό όργανο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και την απόφασή του να είναι υποψήφιος για το αξίωμα του προέδρου της ΚΕΔΕ, ενώ αντάλλαξε με όλους απόψεις για τα φλέγοντα θέματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι σήμερα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00