Αρχική » Μήνυμα του βουλευτή Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλου στα πλαίσια της επίσκεψης του Μιχάλη  Χρυσοχοΐδη

Μήνυμα του βουλευτή Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλου στα πλαίσια της επίσκεψης του Μιχάλη  Χρυσοχοΐδη

από Maria Petroutsa

«Πιο σταθερά και πιο τολμηρά μπροστά η χώρα με ισχυρή κυβέρνηση της Ν.Δ.»

Αναφορά στην δημοπράτηση του έργου Πάτρα-Πύργος το 2014 από τον πρ. Yπουργό Υποδομών, το οποίο ματαιώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση της Ν.Δ. για να προχωρήσει πιο σταθερά και πιο τολμηρά μπροστά»  είναι το μήνυμα  που εξέπεμψε ο πρώτος βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, στα πλαίσια της επίσκεψης στο Νομό του πρ. Yπουργού κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Ο κ. Νικολακόπουλος βρέθηκε δίπλα στο κορυφαίο στέλεχος κόμματος  καθ’ όλη τη διάρκεια της περιοδείας του στην Ηλεία και έγινε αποδέκτης  της βούλησης των πολιτών, ώστε μετά την 21η Μαΐου  να δώσουν και στις 25 Ιουνίου μια άνετη πλειοψηφία στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ν.Δ., προκειμένου να εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις και να γίνουν τα απαραίτητα αναπτυξιακά βήματα,  που έχει ανάγκη  η χώρα μας.

Παράλληλα όπως τόνισε σε δηλώσεις του  ο βουλευτής Ηλείας, ο κ. Χρυσοχοΐδης άφησε  έντονο το στίγμα του στο Νομό μας όταν το 2014 σαν –τότε- υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων προχώρησε   στην δημοπράτηση του έργου της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος, έργο το οποίο   θα είχε ήδη υλοποιηθεί αν δεν είχε ματαιωθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τους γνωστούς λόγους…

«Ο δρόμος εάν δεν είχε βρει απέναντί του πολιτικές σκοπιμότητες και ιδιωτικά συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν  ήδη έτοιμος μέσα στο 2016. Παρόλα αυτά η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ν.Δ. προχωράει στην κατασκευή του Πάτρα-Πύργος, που είναι έργο το οποίο τέλη του 2024 με αρχές 2025 θα παραδοθεί. Και κατά την επίσκεψη του πρ. Yπουργού στην Ηλεία φάνηκε η αποδοχή του κόσμου και η βούληση των πολιτών να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες και να συνεχίσει με σταθερούς ρυθμούς την πορεία της» ανέφερε ο κ. Νικολακόπουλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00