Αρχική » Μήνυμα Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου για την τελετή ορκομωσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Πύργου.

Μήνυμα Διονυσίας-Θεοδώρας Αυγερινοπούλου για την τελετή ορκομωσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Πύργου.

από Maria Petroutsa

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε

Εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Πρόεδροι και Σύμβουλοι Τοπικών Κοινοτήτων

Ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση να παραβρεθώ στην σημερινή τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής, ωστόσο ανειλημμένες  υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να βρίσκομαι κοντά σας.

Ο όρκος που δίνετε σήμερα, είναι όρκος καθήκοντος, δέσμευσης και  ευθύνης για τα τοπικά θέματα, ουσιαστικός για να υπηρετήσετε τον τόπο, τους πολίτες, όλους τους δημότες.

Οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πολλές, για την στήριξη των πιο αδύναμων, για να βρει τον βηματισμό της για την ψηφιακή και  πράσινη μετάβαση ώστε η πρωτεύουσα του Νομού μας να μην μείνει πίσω. Μεγάλη πρόκληση αποτελούν και οι φυσικές καταστροφές, με αναγκαία την θωράκιση του Δήμου. Ο Πύργος ως η πρωτεύουσα του Νομού μας  πρέπει να αναδειχθεί σημαντικά. Ταυτόχρονα, καλείστε να συμβάλλετε στην βελτίωση της καθημερινότητας τόσο στην έδρα του Δήμου όσο και στις τοπικές μας κοινότητες, να θέσετε προτεραιότητες και στόχους για την τουριστική ανάπτυξη, τις υποδομές και το αγροτικό δίκτυο, τον πολιτισμό, την εξωστρέφεια και τόσα άλλα.

Σε αυτή την προσπάθεια, θα είμαι σύμμαχός σας, θα βρίσκομαι κοντά σας, να υποστηρίζω τον δήμο και τους δημότες, τόσο ως Βουλευτής όσο και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος.

Εύχομαι ολόψυχα καλή και παραγωγική θητεία.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, με υγεία και ευτυχία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00